2777
2789
عنوان

بچهااا در مورد سربازی

99 بازدید | 9 پست

یه سرباز متاهل الان حقوقش چنده؟چند ماه باید سرباز باشه؟جای خواب داره؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میاد نزدیک وقتی متاهل باشه بیشتر ۲۴ ساعت اونجاست ۲۴ ساعت هم خونه.جای خاب اره دیکه دارنحقوق ما دوسال ...

من عقدم بعد نامزدم قراره تازه بره سربازی هنوز خونه نگرفتیم خونه خودشون یه شهر دیگست اینجا میوفته یا اوتجا؟اگه بخواد اینجا بیوفته بعد اون روز تعطیلو نمیسه مثلا روز با من باشه شب بره خواب گاهش؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

تو حیاط که نمی‌خوابن،هم غذا هم مکان همه چی پچدارن،حقوق سرباز متاهلم فک کنم حداقل ۸تومن باشه بسته به ...

اخه ما عقد قراره کنیم بعد هنوز خونه نگرفتیم اونام خونشون ی شهر دیگست من مثلا میگم وقتایی که نمیره اونجا روز با من باشه شب بره خواب گاه

اخه ما عقد قراره کنیم بعد هنوز خونه نگرفتیم اونام خونشون ی شهر دیگست من مثلا میگم وقتایی که نمیره او ...

بستگی داره کجا خدمت کنه،اون پادگان سخت گیری کنن یا نه

Mathematics teacher

من عقدم بعد نامزدم قراره تازه بره سربازی هنوز خونه نگرفتیم خونه خودشون یه شهر دیگست اینجا میوفته یا ...

ببین نمیدونم کجا میفته ولی بیشتر فکر کنم سمت شما باشع‌..۲۴ساعت کنارشماست ۲۴ساعت پادگان