بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم منم همين مسكلو دارم ولي سعيدمي كنم احازه بدم بازي كنند و دررخبن اينكه مسغولند من فقط مرتب مي كنم حتي اگر٥دقيقه بعد باز وضع همون بشه،اونا ريخت و پاش مي كنن من مثل ماشين جمع مي كنمرتا ازشون عقب نيفتم چون خودم حساسم تا زمانيكه متوجه بشن و بهشون ياد بدم بايد خودشون كمك كنند درزمرتب كردن وسايلا
یکیو بگیر یه اندک پولی بهش بده چند روز یه بار یه دستی به خونت بکشه
اگه خونت شلوغه یه کم خلوت ترش کن تا تمیز کردنش راحتتر باشه سعی کن آخر شبا کاراتو بکنی که روزا وقت کم نیاری شبا بچه ها زود میخابن معمولن
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بهم ریختگی اگه منظورتون هست که خب خیلی طبیعی هست با بچه کوچیک وایرادی هم نداره اما کثیف بودن به معنای کثیف بودن سرویس بهداشتی یا سینک و ...با کمک همسر وبرنامه میشه راحت تر حلش کرد...مثلا هرجمعه شما گاز وسینک رو با مواد شوینده تمیز کنید همسر هم سرویس بهداشتی
هفته ای دوبار هم جارو
اینا مثال بود البته هرکسی هربرنامه ای میتونه داشته باشه ولی روی بهم ریختگی حساس باشین هم خوذتون عذاب میکشید هم بچه ها