2777
2789
عنوان

پیام شوهرم قلبمو درد میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 77 پست

هر کسی گذشته ای داره عادیه

ولی اینی ک پیام رو نگه داشته انکار ی مدرک برا روز مبادا 

این عجیبه 

ولی خیلی پیگیر نشو اگه زندگیتو دوس داری و اون خانمم ازدواح کرده اعصابتو خرد نکن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بهش یاد آوری میکردی...باید کاری میکردی که اگه ذره ای بهش فکر میکنه با عشق تو از بین بره البته ...

💔دیگه برام مهم نیست اگه بهش فکر کنه با اینکارش نابودم کرد 

چون من بهش از مجردی گفته بودم اکه دلت حایه دیگست با من ازدواج نکن من یکیو میخوام که فقط فکرش پیش خودم باشه از ته قلبش دوسم داشته باشه 

اخه تا خالا ندیدم از دو نفر تو ی شب خواستگاری کنی واسه تو فیلماست

همش میگم من مهمون داشتم اون شب داشت با من چیکار میکرد من ابروم پیش همه میرفت

عزیزم درکت میکنم ولی مطمئن باس فراموش کرده

اون موقع تحت هیجانات اون زمان و وابستگی بوده، بالاخره باهم در ارتباط بودن

مطمئن باش الان نمیتونه دوری تورو تحمل کنه

اگر واقعا عاشق بود کنار نمیکشید

برا شب خواستگاریه منه جایی که من تو زندگیش بودم

ولش کن اصلا زیاد کشش نده 

الان چیکار کنه شوهرت 

شده دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شوهرت مگه نگفته ،اگه نظرت منفی بود ،می گذره و مثل بچه آدم مشینه یک گوشه و زندگیش ادامه میده 

خوب طبیعیه ،اون موقع به شما حسی نداشته ولی بعدش اوضاع حتما فرق کرده 

از طرفی هر کسی قبل ازدواج دچار هیجاناتی میشه ،ی چیزهایی میگه ولی بعد ازدواج پخته میشه 

پس ناراحتی شما ،منطقی نیست ،پاک کن  پیام

😐🤷🏻‍♀️

اگه چیزی از شوهرت ندیدی زندگیو به خودت زهر نکن. هر کی گذشته‌ای داره بالاخره! خودمو اگه بخوام برات بگم بی‌نهایت عاشق یکی بودم ولی خب نشد. الان شوهر و زندگی دارم هرچند که اون علاقه رو به شوهرم ندارم ولی انتخابم همینیه که سالهاست دارم باهاش زندگی میکنم نه اون که دیگه تموم شده رفته. شوهر توام همینه! 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
اوایل چنین فکری مسکردم ولی از وقتی اینو دیدم نه

حالا رفته خواستگاری دیگه جرم که نکرده 

اصلا فکر کن توی یه شب، دو جا رفته خواستگاری 

نهایتا یکیش به نتیجه رسیده و اونیکی ها به هر دلیلی ردش کردن 

مطمین باش اون دختره هم برای اینکه اینو نگه داره یه حرفی زده توی دوران جوانی و خامی ،ولی به محضی که شوهر کرده و بچه آورده اینو فراموش کرده ، بیشتر باید خندت می‌گرفت به این حرفا و به شوهرت میگفتی همه دخترا همینو میگن تا فکر نکنه عشقش خیلی خاص بوده