2777
2789
عنوان

پیام شوهرم قلبمو درد میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم حق داری ناراحت باشی ولی اون وقت همسرت بهت حسی نداشته ،،بخاطر خودتم شده گذشته رو فراموش کن ،مجردی هرکسی بخودش مربوطه همه آدمایی ک تو رابطه میرن موقع کات  شدن رابطه شون همچین حسایی میاد سراغشون ولی از شانس نامزدت تو پیامشو دیدی تنها بدیش اینه نامزدت حرف دل اون موقعش رو ب زبون آورده و در قالب پیامک برا شما دستش رو شده ،اگه رفتار و اخلاق الانش خوبه گذشت کن قشنگم♥️🌷

تو شرایطی شبیه بهت بودم، من خیلی از چت هارو هم خوندمولی از یه جایی باید تصمیم بگیری که از فکرت بنداز ...

خیلی سعی کردن فراموش کنم ولی هرازگاهی یادم میاد

از خدامه فراموش کنم حداقل اذیت نمیشم

هر کسی گذشته ای داره عادیهولی اینی ک پیام رو نگه داشته انکار ی مدرک برا روز مبادا این عجیبه ولی خیلی ...

درسته هر کسی گذشته ای داره ولی چرا گذشتشو باید تو اسندش بیاره گذشته باید تو گذشته میموند نه که بزاره من ببینمو اذیت شم

خیلی سعی کردن فراموش کنم ولی هرازگاهی یادم میاداز خدامه فراموش کنم حداقل اذیت نمیشم

اینا نشخوار فکریه و برا خلاصی از این افکار باید اعتماد بنفس خودتو بالا ببری و حتما مدیتیشن کن ک ذهنت خالی شه

هر کسی گذشته ای داره عادیهولی اینی ک پیام رو نگه داشته انکار ی مدرک برا روز مبادا این عجیبه ولی خیلی ...

اون دختر بعد عقد ما خبر رسید عقد مرده بارها که اشکم سر این موزه در اومد حالا خواسته یا ناخواسته نفرینش کردم گفتم الهی مثل من دلت اتیش بگیره گفتم خبرش به گوشم میرسه من به خاطر اون دختر بارها به طلاق فکر کردم 

بعد ی مدت شنیدم طلاق گرفته در حالی که اصلااشنا من نیست 

بعد ی مدتم شوهرم گفت این دختره به من پیام داده زنتو طلاق بدع بیا با من ازدواج کن شوهرمم گفته اینکارو نمیکنم  میبینی دوست داشته زندگیشو رو خرابه های دل من بسازه واقعه چطوری ذاتش اجازه داد

عزیزم درکت میکنم ولی مطمئن باس فراموش کردهاون موقع تحت هیجانات اون زمان و وابستگی بوده، بالاخره باهم ...

سه سال بود که همه چی بینشون تموم شده بود منم ی مدت باهاش دوست بودم در حالی که به من میگفته عاشقتم دوست دارم خرفایه قشنگ قشنگ میزده رفته چنین کاری کرده باهام منم چندماه بعد عقد فهمیدم

اون دختر بعد عقد ما خبر رسید عقد مرده بارها که اشکم سر این موزه در اومد حالا خواسته یا ناخواسته نفری ...

خب وقتی شوهرت دیگه نخواسته جدا بشه مطمئن باش ی تار موت ب کسی نامیده هر کدوم ما اگه از گذشته طرفمون خبر داشتیم ک چیکار کرده قلبمون طاقت نمیاورد خودت عذاب نده مهم اینه الان تو رو دوسداره بت خیانت نکنه همین