2777
2789
عنوان

پیام شوهرم قلبمو درد میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 77 پست
شوهرت مگه نگفته ،اگه نظرت منفی بود ،می گذره و مثل بچه آدم مشینه یک گوشه و زندگیش ادامه میده خوب طبیع ...

اگه به من حسی نداشته پس غلط کرد باهام میگشت با احسایم بازی میکرد میگفت عاشقتم پس غلط کرد برا خواستگاری اقدام کرد پس غلط کرد گفت به خانوادها بگیم من میخوامت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت مگه نگفته ،اگه نظرت منفی بود ،می گذره و مثل بچه آدم مشینه یک گوشه و زندگیش ادامه میده خوب طبیع ...

ارزو مکنم این  اتفاقا برا دشمنمم نیوفته  خدا سر هیچ دختری نیاره 

چنین شرایطی نداشتی تا درکم کنی

اگه چیزی از شوهرت ندیدی زندگیو به خودت زهر نکن. هر کی گذشته‌ای داره بالاخره! خودمو اگه بخوام برات بگ ...

چون گذشته داشتی این حرفو میزنی اگه منم تو گذشته کسیو خیلی دوست داشتم همین حرفو میزدم 

درسته گذشته بوده ولی نباید پاش به اینجا خواستگاریه من باز میشد این قضیه 

اگه به من حسی نداشته پس غلط کرد باهام میگشت با احسایم بازی میکرد میگفت عاشقتم پس غلط کرد برا خواستگا ...

اون دختر با احساس قبول کرده، شمارو با منطق 

اینکه از احساسش مطمئن نبوده ولی با شما وارد رابطه شده ،درسته نا جوانمردانه س ،ولی ....

گذشته ها گذشته ،دنبال گذشته نرو 

😐🤷🏻‍♀️
حالا رفته خواستگاری دیگه جرم که نکرده اصلا فکر کن توی یه شب، دو جا رفته خواستگاری نهایتا یکیش به نتی ...

رفته ولی گزینه اولش اون بوده نه من اگه اون قبول میکرده منو کنار میزده کاش اینکارو میکرد همون موقع میشناختمش

بخون جوابامو در مورد دختره نوشتم کنست عوضی. معلومه که شوهرم بهش فکر میکنه وقتی اون بعد چند سال میاد میگه برگرد بهم

ارزو مکنم این اتفاقا برا دشمنمم نیوفته خدا سر هیچ دختری نیاره چنین شرایطی نداشتی تا درکم کنی

عزیزم ،اکثر جوونای مجرد این دوران گذروندن 

همسر بنده ،عاشق دختر دوران دانشجویش بود ،(به قول خودش اون قبل من دیده )کلی نامه ازش داشته با کلی  احساسات ،که بعد ازدواج همه رو خوندم و همه رو خودم دور ریختم

ولی به قول خودش ،آدم همدیگه نبودن 

،الان بعد ۱۳ سال زندگی ،اون آدم شاید هیچ گوشه ذهنش جا نداره ،هر کسی دورانی تو زندگیش داشته که بعد مدتی هیجانات اون دوران فروکش میشه

😐🤷🏻‍♀️
عزیز دلم حق داری ناراحت باشی ولی اون وقت همسرت بهت حسی نداشته ،،بخاطر خودتم شده گذشته رو فراموش کن ، ...

اگه حسی نداشت پس غلط کرد با احساساتم بازی میکرد غلط میکرذ میگفت دوست دارم عاشقتم غلط میکرد جملات قشنک میگفت غلط کرد گفت با خانوادها اشنا شیم غلط کرد قرار خواستگاری گذاشت 

زمان خواستگاری من سه سال بود که بهم زده بودن تازه فیلش یاد هندوستان کرده بود  

خب دختر چرا سنتی رفتی ازدواج کردی ب هر حال هرکسی ی گذشته ای داره مهم اینه با تو خوش بخت باشه

من سنتی ازدواج نکردم ی مدت دوست بودیم همینم بیشتر دردم میگیره  بعد به من میگفت دوست دارم عاشقتم بعد رفتع بود خواستگاریه یکی دیگه

خب وقتی شوهرت دیگه نخواسته جدا بشه مطمئن باش ی تار موت ب کسی نامیده هر کدوم ما اگه از گذشته طرفمون خ ...

هر چی بشه دیگه برام اون ادم قبل نمیشه دیگه بهش اعتماد ندارم دیگه مثل قبل دوسش ندارم هزاریم بهم حرف بزنه یا بگه دوست دارم دیگه باورش نمیکنم

اون دختر با احساس قبول کرده، شمارو با منطق اینکه از احساسش مطمئن نبوده ولی با شما وارد رابطه شده ،در ...

هیچ وقت نمیتونم ببخشمش   حق اینکه یکی از ته دلش دوسم داشته باشرو از من گرفت حق دوست داشته شدنو از من گرفت.  همش دوست داشتم با یکی ازدواج کنم که با هیچکس و هیچی عوضش نکنم و طرف مفابلمم همین طوری باشه ولی الان با این کارش بهم خیانتم کنه دیگه مثل قبل برام اهمیت نداره