golyaspp9988 مدیر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 7234 عنوان هزینه عمل بینی تو تهران | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 68 پست کسی میدونه چقدره؟ دکتر خوب میشناسید معرفی کنید ممنون به نام خدای رنگین کمان ...🖤 1404/08/04 | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۴amazing عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4205 بخاطر معروفیت وگرنه من یه نفر دیدم گند زده اره میگن ب اینستا اعتماد نکنید حتی مستندشو ساختن دیدم
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17928 ی سوالشما چجوری میفهمید ی دکتری کارش چجوریه و بهش اعتماد میکنید؟آخه الان دیگه بیشتر دکترا وقت اونایی ... من دکترم از اینستا پیدا کردم عمل کردم دماغو ایراد زیاد داشت الان راضی ام انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10652 ی سوالشما چجوری میفهمید ی دکتری کارش چجوریه و بهش اعتماد میکنید؟آخه الان دیگه بیشتر دکترا وقت اونایی ... من از آشناها که عمل کردن می پرسم یا کسی را ببینم بینیش خوب شده راجع به دکترش می پرسم و البته کمی هم از نظرات نی نی سایت آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
mamae عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 410 گوشتیع بینیت،بره من گوشتی ن استخوانی ببینیم کوچیکه بزرگم نیست فقط سر بینیم کمی افتادگی داره میخوام سر بالا بشه کمی
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10652 من دکترم از اینستا پیدا کردم عمل کردم دماغو ایراد زیاد داشت الان راضی ام کدوم دکتر و شهر؟ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14003 من دکترم از اینستا پیدا کردم عمل کردم دماغو ایراد زیاد داشت الان راضی ام اسمشون چیه؟ تهرانن؟آخه خب اینستا هم همه اونایی ک خوب درآوردن رو میذارنبعد تمام رخ هم اکثرا نمیذارن همه نیم رخ و سه رخ رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
۱۳۷۴amazing عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4205 من از آشناها که عمل کردن می پرسم یا کسی را ببینم بینیش خوب شده راجع به دکترش می پرسم و البته کمی هم ... من روم نمیش بپرسم مثلا چی میگی
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17928 کدوم دکتر و شهر؟ تهران مصطفی کلانی انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17928 اسمشون چیه؟ تهرانن؟آخه خب اینستا هم همه اونایی ک خوب درآوردن رو میذارنبعد تمام رخ هم اکثرا نمیذارن ه ... چند تا بلاگر هم بعدش پیشش عمل کردن من که راضی ام تهران مصطفی کلانی انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10652 من روم نمیش بپرسم مثلا چی میگی ببخشید بینیتون را عمل کردید؟اونم میگه بله چون مشخصه اکثر اونایی که عمل کردن بعد میگم دکترش کی بوده چقدر شد هزینه اش گوشتی یا استخوانی البته از یه سری هم می پرسم که پیش دکترشون نرم اگه بینی طرف زیاد خوب درنیومده باشه😶🌫️ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14003 من از آشناها که عمل کردن می پرسم یا کسی را ببینم بینیش خوب شده راجع به دکترش می پرسم و البته کمی هم ... آخه مثلا همین مفرد رو من کاراشو تو اینستا دوست داشتم.یه نفر هم دیدم و خیلی بینیش خوب شده بود ازش پرسیدم گفت پیش همین عمل کرده ولی الان اینجا میگن خوب نیستخیلی گیج کننده اس🤦🏻♀️ رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
۱۳۷۴amazing عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4205 ن استخوانی ببینیم کوچیکه بزرگم نیست فقط سر بینیم کمی افتادگی داره میخوام سر بالا بشه کمی برا من مدلش خوبه سر بینیم بالا نیست کمی پایینه،یکمم پره هاش گوشتیه،حتی سوراخ دماغم کوجیکه ، از روبرو خوبم نیم رخم بدم میاد
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10652 تهران مصطفی کلانی چقدر هزینه اش عزیزم؟چه سالی؟گوشتی یا استخوانی؟ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14003 چند تا بلاگر هم بعدش پیشش عمل کردن من که راضی ام تهران مصطفی کلانی مرسی عزیزم💕 رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17928 چقدر هزینه اش عزیزم؟چه سالی؟گوشتی یا استخوانی؟ پارسال 30تومن استخوانی انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔