2777
2789
ی سوالشما چجوری میفهمید ی دکتری کارش چجوریه و بهش اعتماد میکنید؟آخه الان دیگه بیشتر دکترا وقت اونایی ...

من دکترم از اینستا پیدا کردم عمل کردم دماغو ایراد زیاد داشت الان راضی ام

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوالشما چجوری میفهمید ی دکتری کارش چجوریه و بهش اعتماد میکنید؟آخه الان دیگه بیشتر دکترا وقت اونایی ...

من از آشناها که عمل کردن می پرسم یا کسی را ببینم بینیش خوب شده راجع به دکترش می پرسم و البته کمی هم از نظرات نی نی سایت 

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کدوم دکتر و شهر؟

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اسمشون چیه؟ تهرانن؟

آخه خب اینستا هم همه اونایی ک خوب درآوردن رو میذارن

بعد تمام رخ هم اکثرا نمیذارن همه نیم رخ و سه رخ

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اسمشون چیه؟ تهرانن؟آخه خب اینستا هم همه اونایی ک خوب درآوردن رو میذارنبعد تمام رخ هم اکثرا نمیذارن ه ...

چند تا بلاگر هم بعدش پیشش عمل کردن من که راضی ام تهران مصطفی کلانی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من روم نمیش بپرسم مثلا چی میگی

ببخشید بینیتون را عمل کردید؟اونم میگه بله چون مشخصه اکثر اونایی که عمل کردن بعد میگم دکترش کی بوده چقدر شد هزینه اش گوشتی یا استخوانی 

البته از یه سری هم می پرسم که پیش دکترشون نرم اگه بینی طرف زیاد خوب درنیومده باشه😶‍🌫️

من از آشناها که عمل کردن می پرسم یا کسی را ببینم بینیش خوب شده راجع به دکترش می پرسم و البته کمی هم ...

آخه مثلا همین مفرد رو من کاراشو تو اینستا دوست داشتم.

یه نفر هم دیدم و خیلی بینیش خوب شده بود ازش پرسیدم گفت پیش همین عمل کرده 

ولی الان اینجا میگن خوب نیست

خیلی گیج کننده اس🤦🏻‍♀️

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ن استخوانی ببینیم کوچیکه بزرگم نیست فقط سر بینیم کمی افتادگی داره می‌خوام سر بالا بشه کمی

برا من مدلش خوبه سر بینیم بالا نیست کمی پایینه،یکمم پره هاش گوشتیه،حتی سوراخ دماغم کوجیکه ، از روبرو خوبم نیم رخم بدم میاد

تهران مصطفی کلانی

چقدر هزینه اش عزیزم؟چه سالی؟گوشتی یا استخوانی؟