2777
2789
عنوان

خیا😔نت دیده ها بیاید💔

293 بازدید | 20 پست

تونستید ببخشید؟ واکنشتون چی بود؟ 

جدا شدید یا هنوز سر زندگی هستید؟

همسرتون اصلاح شده یا همچنان ادامه میده؟

توصیه تون به بقیه چیه؟ اینکه مثلا واکنششون چی باشه یا چجور سیاستی رو پیش ببرن

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیانت دیدم ،شوهرم ۸ساله با دختر عمش رابطه دارن ،یعنی کار نکرده ندارن،هرکاری کردیم جدانشدن،منم ن پول دارم ن خانواده حمایت گر مجبوری تحمل میکنم، هم برای خودم هم برای بچم،از خداشونه ول کنم برم ،سالی ی یه سکه میدن ،بدون پشتوانه چیکار کنم تو این گرونی،تازه اون برای من قیافه میگیره ،هزارتا مدرک رو کردم ،همو ول نمیکنن تازه همه جا گفتن من دروغگو و مریض روانی هستم،قشنگ جلو خودم چت میکنه ،شبها تو گوشی ،،،دارن ولی ب همه گفتن من مریضم

نبخشیدم ولی هیچ راه طلاقی هم ندارم ولی گذاشتم وقتش برسه طلاق بگیرم ..هرگز به این که فراموش کنم و ببخ ...

دقیقا منم ،من حتی پدر بی وجودم گفت حق اینکه خونه متن بیای نداری،مادر هم ندارم،همه درها ب روم بسته ،این لجن هم چه عذابی بهم میده ،هرروز زنگ میزنم امام رضا، اونم جوابمو نمیده

دقیقا منم ،من حتی پدر بی وجودم گفت حق اینکه خونه متن بیای نداری،مادر هم ندارم،همه درها ب روم بسته ،ا ...

صبور باش . منم خیلی کم میارم تا حدی که گاهی استغفرالله حتی به خدا دری وری می گم ولی باز می بینم انگار خدا داره کار خودشو می کنه ..یه جورایی به حکمتش دل سپردم 

صبور باش . منم خیلی کم میارم تا حدی که گاهی استغفرالله حتی به خدا دری وری می گم ولی باز می بینم انگا ...

امید بخدا ،فعلا ک هیچیشون نیست اونا لذتشو میبرن من عذاب میکشم،هیچ راه فراری ندارم ،خیلی تنهام ،خودم کتابخونه تحصیل کرده ،الانم لاغر کردم ،ولی دیکه اعصاب برام نمونده آرزومه عذاب کشیدنشو ببینم

من خیانت دیدم ،شوهرم ۸ساله با دختر عمش رابطه دارن ،یعنی کار نکرده ندارن،هرکاری کردیم جدانشدن،منم ن پ ...

عزیزم بارداری؟

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
تاپیکمو ببین دیشب دیدم فیلمشون

واقعا وحشتناکه

خیلی بلند ر.یده سرشم گاز زده

ببین از اعماق وجودم درکت میکنم چون بهترین دوستم که همه درد دلم پیش اون بود، دوست مشترک من و اون کسی که دوسش داشتم، رو مخ کراشم کار کرد که بلاکم کنه بعدم باهاش وارد رابطه شد:)

چون رفاقتمون بهم خورده بود، خواست اینجوری منو بسوزونه

من نمیدونستم که وارد رابطه هم شدن

بعد از دو سال و نیم فهمیدم و با اینکه طرف رو فراموش کرده بودم، جیگرم آتیش گرفت

الان بهم ثابت شد که ما تو سن بدی هستیم و وقتش نیست

وقت این نیست که تو سن کم با این احساسات به شدت ظریف همچین آسیبی ببینیم

الانم بنظرم خدا دوستت داشته که اینطور اونو ازت جدا کرده

تا بفهمی که خودت و قلبت پاک تر از این هستی که واسه آدم بی لیاقتی هدرش بدی 

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03