2777
2789
عنوان

بتای 57

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 43 پست

اصلا نگران نباش حالا گیرم که نمونه که چی ماه بعد اقدام میکنی ...من خودم انقد اشک ریختم چی شد مثلا تو ازمایشگاه گوله گوله اشک میریختم بخاطر نفهمی همین دکتره یجور گف بتات کمه فک کردم سرطان دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چند آز دادی? بتات چند بود? بازم آز دادی?چند شد? نی نیت سقط شد?    

اره بابا نینی در کار نبود خودش دفع شد مث یه پریودی....پس نترس نهایت تلاشی دوباره ...ایشالا که خدا بخواد بمونه واست

اره بابا نینی در کار نبود خودش دفع شد مث یه پریودی....پس نترس نهایت تلاشی دوباره ...ایشالا که خدا بخ ...

ایشالا خدا به همین زودیا یه نی نیه خوشگل بهت بده،نگفتی آزتو روز چند دادی و بتات چند بود?

ایشالا خدا به همین زودیا یه نی نیه خوشگل بهت بده،نگفتی آزتو روز چند دادی و بتات چند بود?

دوهفته بعد اینکه پریود نشدم نشون داد ...قبلش بی بی ها وازم حتی منفی بود..بتام همون روز 90

دعا کنید برام که بتام بره بالا    

انشالا میره نگران نباش 

من انقدر نگران بودم الانم دوباره نگران یک چیز دیگه ام بارداری همینه

همونطور ک گفتم بتام 56 بود تا سه روز بگذده مردم و زنده شدن چون خیلی انتظار کشیده بودم 26 آذز آزمایش دادم بتام 56 بود

29 ام شد 395

تازه 5 دی دادم شدم 7494 

اولش خیلی آروم بود بعدش ترکوند 

انشالا  نی نی شما هم سلامت بیاد بغلت

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
انشالا میره نگران نباش  من انقدر نگران بودم الانم دوباره نگران یک چیز دیگه ام بارداری همینه ه ...

شما خداروشکر بتات خوب رفته بالا،ایشالا بتای منم بره بالا و از نگرانی در بیام،ممنون