2777
2789

تا به حال چنین چیزی براتون پیش اومده؟

نشونه ای دیدید؟

چه حسی داشتید .

نحوه توسلتون رو هم بگید 

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

اره اون قدیما از حضرت زهرا و امام حسین

از شهید تورجی زاده

جدیدا کسی دیگه جواب توسلاتم رو نمیده

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ائمه نگرفتم‌ولی به درگاه خدا دعا کردم نه اینکه فکر بکنی که گفتم خدایا حاجت دارم برآورده بشه اینجوری گفتم که خدایا این اتفاقات در زندگیم‌وجود داره اما به طرز معجزه واری در نهایت ۳ ماه همه اش جمع و جور شد اون سالی گوشت قربانی پخش کردیم از خوشحالی

بله از شهید علی حاتمی توسل کردم الحمدلله یه چیز عجیبی خدا نصیبم کرد که هنوزم قفله

ممنون میشم در مورد شهید علی حاتمی واسم توضیح بدید 💚

البته اگر وقت دارید

اره از شهید جهانیاری نذر سیباز حضرت ابالفضل و مادرشاز امام زمانامام جعفرصادق(بقیه را توی این زمان یا ...

ممنون میشم اگه وقت دارید درمورد شهید جهانیاری توضیح بدید 💚 

شهید حاتمی خیلی معروفه به ازدواج توی یادمان  هویزه هم دفن هستند برید هویزه مشخصه 🙂😂

من از آقا امام حسن حاجت گرفتم از امام رضا از امام کاظم بستگی داره خواهر. 

اما بصورت کلی من توی تاپیک توضیح دادم نحوه حوایج 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
شهید حاتمی خیلی معروفه به ازدواج توی یادمان هویزه هم دفن هستند برید هویزه مشخصه 🙂😂من از آقا امام ...

وای اگه هویزه هست عالیه ، چون چند. روز دیگه قراره برم،

ببخشید نذر و توسل ۴۰ شهید چجوریه

ممنون میشم اگه وقت دارید درمورد شهید جهانیاری توضیح بدید 💚

عزیزم زندگی نامه شون را سرچ کنید میاره، دیده بودم سیب برای ایشون نذر میکنند، منم چند وقت پیش یه حاجت داشتم و امیدی هم بهش نداشتم ولی یهو نذر سیب برای ایشون اومد توی ذهنم و خدا را شکر جواب گرفتم.