کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون بدبختا اول مثل یک کارگر هر غلطی میکنن کنار دست یارو اصلیه
تا ریز ریز یاد بگیرن
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
مکانیکی خیلی سخت تره بعد اینکه تا بخوای بهت آموزش بدن یه عالمه کار ازت میکشن
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊
میدونمخب خیاطی هم همچین اسون نیست باید نکته هاشو یاد بگیری
ولی ته وجودت قبول داری فرق دارن😅😁
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
طرف میره اونجا باید کلی معذرت میخوام حمالی کنه تمام تنش میشه روغن و سیاه چند سال شاگردی میکنه تازه اگه صاحب کارش ادم باشه و چیزی یادش بده نکه فقط کار بکشه
وای کلاس های که ما میریم مثل خانما میشینم بهمون آموزش میدن میتونیم بریم تو خیاطی ها کار کنیم بگیم در عوضش آموزش بده
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
پیش محل کارم یه مکانیکی هست یه پسر بچه شاگردشه یعنی این بچه تمام تنش سیاهه از روغن
این سیاهی ها هم خیلی سخت پاک میشن و کلی بیماری پوستی بعد ایجاد میشه