بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکتر دختر من میگه استا بده بعد یک ربع شروع کن بدنشویه تا یکساعت بالا بود پایین نیومد ایبوپرفین بده دوباره پاشویه تا یکساعت بازم بالا بود شیاف دیکلو بزار اما اصولا پایین میاد اول پرفن بده ۴ ساعت بعد استا بده دوباره ۴ ساعت بعد پرفن بده تو تب های بالا با این روش کنترل میشه البته تند تند با آب گرم پاشویش کنی
همیشه شیاف ديکلوفناک داشته باشید که اگه خدای نکرده تب یهو رفت بالای سی و نه نصف شیاف رو بذاريد سریع میاد بیرون.تاکید میکنم حتما نصف شیاف.البته برا بچه های کوچیکتر از سه یک سومش
افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
همیشه شیاف ديکلوفناک داشته باشید که اگه خدای نکرده تب یهو رفت بالای سی و نه نصف شیاف رو بذاريد سریع ...
دکتر بیخیال دختر من هی میگفت پاشویه کن میاد پایین اخرش ترسیدم ۳۹.۵ بود خودم شیاف گرفتم نصفش رو گذاشتم دیکلوفناک ۵۰ اخه یادم میاد قبلا برای واکسنش دکترش نصف نوشته بود داشته باشم این دفعه دکترش اونقدر حرصم داد هی میگفت ویروسه نترس چیزی نمیشه من هرکاری میکردم ۳۹.۵ بود حنا گذاشتم با سرکه اب کاسنی پاشویه کردم بردم حموم بدنش رو شستم اخرش گفتم جهنم شیاف رو گذاشتم یکساعت طول کشید اما اورد کرد ۳۷.۵