یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
حدیث هست اگر حس کردی تنها شدی بدون خدا داره صدات میکنه
این یه سعادته خبر نداری
اونوقت منم رفتم سمت خدا درد و دل کردم یه نشونه هایی دیدم یه اتفاق هایی افتاد اینکه راه حل به ذهنم میرسید هر چند الانم به هدفم نرسبدم ولی حس میکنم نباید به خدا شک کنم
امام حسین ع به ظاهر شکست خورد و هم خودش هم خانواده اش شهید شدند ولی الان کجاست؟ خودش تو بهشت بهترین رفاه رو داره و تمام دنیا براش زار میزنند
حدیث هست اگر حس کردی تنها شدی بدون خدا داره صدات میکنه
این یه سعادته خبر نداری
اونوقت منم رفتم سمت خدا درد و دل کردم یه نشونه هایی دیدم یه اتفاق هایی افتاد اینکه راه حل به ذهنم میرسید هر چند الانم به هدفم نرسبدم ولی حس میکنم نباید به خدا شک کنم
امام حسین ع به ظاهر شکست خورد و هم خودش هم خانواده اش شهید شدند ولی الان کجاست؟ خودش تو بهشت بهترین رفاه رو داره و تمام دنیا براش زار میزنند
تو بچه داری اگه بمیری بچت نمیگه اخیش دنیا رو سرش اوار میشه بچه هر چقدرم باباشو دوس داشته باشه به خاطر وجود زنه تو از اون خونه بری شاید همسرت ازدواج کنه محبت کافی رو به بچت نکنه کم کم از چشم بچت میفته