2777
2789
عنوان

یه پسر با اخلاق چجور پسریه از نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 85 پست
اخلاق داشتن خیلی گستردس یسری کارهارو انجام ندادن(خیانت،فحاشی،عصبانیت،بچه ننه و مامانی ،و....)وانجام ...

خیلی معذرت میخام‌

اگر براتون مقدور بود تاپیک قبلی من نظر بدین

جای برادرتون 

ممنون میشم براتون دعای خیر میکنم

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

پسری که ابراز عشق محرتمانه و صادقانه داره نه لفظ های الکی ، به دختر توجه میکنه به ریزترین چیزاش کی حالش خوبه یا بده ، سعی کنه به دختر انرژی بده پیشرفت کنه و تشویقش کنه و هیچوقت تحقیرش نکنه ، وقتی میره تو رابطه وفادار باشه و جدی باشه نسبت بهش ، به نیازاش توجه کنه براش گل بگیره ببینه چی دوست داره براش تهیه کنه حتی کتاب ، در کل مکه اش بعد خدا زنش باشه با هم همکاری کنن تو کارای خونه ، پسره سخت تلاش کنه برای زندگیشون و ثابت کنه که میخوادش حتی اگه دنیا بگه نه ، شوخ باشه ولی بی ادب نه ، حس جنسی خوبه ولی نه برای سواستفاده و لذت خودش  همچین پسری گلی از گلای بهشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری که ابراز عشق محرتمانه و صادقانه داره نه لفظ های الکی ، به دختر توجه میکنه به ریزترین چیزاش کی ح ...

خیلی هم‌ خوب 

ممنون . اسکرین‌میگیرم‌ داشته باشم‌ فرمایش شمارو.

خیلی هم‌ خوب ممنون . اسکرین‌میگیرم‌ داشته باشم‌ فرمایش شمارو.

اینم بگم باهوش باشه سعی کنه اطلاعاتشو بروز کنه ، غر زیاد نزنه بیشتر از دختر حرف نزنه که دختر تمانا گوش باشه پشت تلفن اون ۲ ساعت از زندگیش ناله کنه اینو توی یکی از دوست پسرای دوستم دیدم خیلی بدم اومد دوستم رسما گوشی رو گذاشته بود ساکت زل زده بود به دیوار و هی خودشو کنترل میکرد ، هیچوقت لجبازی نکنه لج دختر رو در نیاره ، زن ستیز نباشه و حیوان دوست باشه ، با بچه ها مهربون باشه فارغ از جنسیت ما خیلی به این چیزا توجه میکنیم 

اینم بگم باهوش باشه سعی کنه اطلاعاتشو بروز کنه ، غر زیاد نزنه بیشتر از دختر حرف نزنه که دختر تمانا گ ...

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتین

ارزش قائل شدین براتون دعای خیر میکنم

خیلی توضیحاتون کامل و دقیق بود . همین رو میخاستم

اسکرین میگیرم  رو خودم بررسی میکنم

.

فقط دوتاش رو یکم سختش کردید😁

باهوش بودن (خوب استعداده بعضیا دارن بعضیا یکم..)

حیوان دوست(خوب همه دوست دارن ولی بعضیا خوب نمیخان تو خونه نگه دارن ..)

این دو مورد گمانم سلیقه ایه

اینم بگم باهوش باشه سعی کنه اطلاعاتشو بروز کنه ، غر زیاد نزنه بیشتر از دختر حرف نزنه که دختر تمانا گ ...

بعد اینکه معذرت میخام میگن مرد هول نباشه

منظور چیه ...

یعنی کلا سر به زیر باشه . چشم پاک و اینا!؟

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتینارزش قائل شدین براتون دعای خیر میکنمخیلی توضیحاتون کامل و دقیق بود . ...

خواهش میکنم ایشالله به درتون بخوره بهترین زندگی رو برای خودتون و زوج آیندتون بسازید ☺️ باهوش بودن به آیکیو نیس کتابخون باشه به فلسفه دنیا اطراف و ... آگاه باشه من خودم فارغ از جنسیت چه توی هم جنسام چه تو جنس مخالف اینو یه مزیت عالی میبینم و یه نوع جذابته حتی اگه طرف ظاهر عالی و پولدار نباشه دومی هم منظور اینه انسانیت داشته باشی ، یه پسره تو دانشگاهمون بود به گربه ها لگد میزد از چشم بعضی از دخترایی که اونجا بودن افتاد ولی پسرایی که گربه ناز میکردن دخترا از دور نگاش میکردن در کل دخترا توجه میکنن

بعد اینکه معذرت میخام میگن مرد هول نباشهمنظور چیه ...یعنی کلا سر به زیر باشه . چشم پاک و اینا!؟

الان دیگه ۹۰ درصد دخترا میدونن بیشتر پسرا تو رابطه بودن دیگه مردای قدیمی وجود ندارن ، منظور اینه وقتی زوجش چه باشه کنارش چه نباشه توجهی به جنس مخالف نکنه نگاه حالا چه به صورتشون بدنشون چون این نگاها بلاخره از هوس میاد آخرشم هم دختره بی اعتماد میشه به پسره فاصله میگیره و حسادت رابطه رو خراب میکنه ، خیلی پسرا چون دیدن یه دختری که دلشون خواست پا نمیده و بلد نیستن بهش محبت کنن نظرشو جلب کنن از لج میرن جلو چشمش دختر جدید نشونش میدن که اعتماد به نفسشونو ببرن بالا اینم یکی از اشتباه تریناس ، قدرت نه شنیدنتونم ببرید بالا لج کنید محبت کنید دخترا میسنجن ببینن که چقدر مسرید برای داشتنشون برای همین ازتون فاصله میگیرن 

بله متشکرم

پپه

حقیقتا بر فرض خودمو میذارم جای اون دختر 

طبیعیه حس نگرانی و استرس از نسل اینده دارم .ترس از اینکه حتی به احتمال اندکم که باشه اگر نسل بعدم دچار مشکل شد اونوقت چیمیشه؟!

ولی خب این یه قسمت ماجراس مسایل دیگه هم هستن که که با سبک سنگین کزدنش در نهایت جواب میدم.

میزان علاقه من به طرف مقابل اینکه چقدر دوستش دا رم اگه  انقدری دوسش دارم که حتی اگه  یروز بچه دار نشدیمم پیشش بمونم بخاطر طرف مقابل قید بچه رو بزنم

شخص اقا چقدر معیارهای منو داره(اخلاقی.تحصیلی،شغلی،مالی،خانوادگی)چقدر دیدگاهاموم به زندگی شبیه هم هست

میزان وابستگی اقا به خانواده(همین مشکلات باعث میشه اقا تایم زیادی رو از زندگی مشترکش بزنه و به برادراش رسیدگی کنه)اصلا قراره نزدیک هم زندیگی کنن؟محل زندگی  میزان استقلالو....

دراخر هم حتما باید ازمایش ژنتیک داد

ولی بااین وضعیت با فامیل وصلت نکنین. ریسکش  بالاس

من اطرافم موردای مشابه شمارو دیدم که نسل بعدی فرزندای سالمی داشتن....

امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره

خواهش میکنم ایشالله به درتون بخوره بهترین زندگی رو برای خودتون و زوج آیندتون بسازید ☺️ باهوش بودن به ...

آهان بله بسیار خوب 

متوجه شدم 

قطعا تاثیر گذار بود .. ممنونم یه دنیا 

نه بابا اون میشه حیوان آزاری هاخه مریضه مگه آدم.

آهان بله بسیار خوب متوجه شدم قطعا تاثیر گذار بود .. ممنونم یه دنیا نه بابا اون میشه حیوان آزاری هاخه ...

بله هستن همچین آدمایی زنشونم کتک میزنن بلاخره آدمی که خشونت داشته باشه هر کاری ازش بر میاد 

الان دیگه ۹۰ درصد دخترا میدونن بیشتر پسرا تو رابطه بودن دیگه مردای قدیمی وجود ندارن ، منظور اینه وقت ...

بسیار خوب 👌👌👌 متوجهم

ولی با احترام‌به اول حرفتون 

همونطور که دختر پاک هست . پسر پاک هم هست

حالا هر کسی دلیلی برا خودش داره .

.

خیلی لطف کردین در حقم 

خیلی برام‌مفید بود . کاش جبران کنم 🌻🌻🌻

پپهحقیقتا بر فرض خودمو میذارم جای اون دختر طبیعیه حس نگرانی و استرس از نسل اینده دارم .ترس از اینکه ...

خیلی خیلی ممنون . وقت گذاشتین شرمنده شدم.

محبت کردین . براتون دعای خیر میکنم.