دیگه دوست ندارم بیشتر از این غرورم بشکنه دلم بشکنه هم دلمو بشکونن یا ترحم کنن...خدایا چقد دیگه دلم بشکنه راضی میشی؟قشنگترین سالایه زندگیمو دارم فقط ازدواج و خوشبختیه بقیه رو میبینم..چند سال پیش همه ی دوستام و دخترای فامیل ازدواج کردن اونا از شوهر و جهیزیه میگفتن من نگا میکردم الان برا بچه باهم صحبت میکنن من نگا میکنم،حالا داداشه کوچکترم میخواد ازدواج کنه از اینکه باز منو صحبت همه و ترحم همه نگاه های چپ چپ همه
تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم شما كه نميخواي جن احضار كني كه موكل نقش داشته باشه آخه شما بايد دعاي گشايش بخت و ازواج بگيري ه ...
سلام استارتر عزیز از هر راهی بهتر اینه که فقط از خدا بخوای و مطمئن باش بهت میده، اهل بیت خود مخلوقن چون نزد خدا عزیزن میتونی خداروقسم بدی به احترام اهل بیت گره از کارت باز کنه نه که خدارو ول کنی فقط از اهل بیت بخوای
اینقد موردای خوب بوده فامیلامون رو واسطه میکردن اونا هم از جانب ما ج منفی دادن بعدها من سه موردش رو ...
سلام منم یه عمه دارم که همه خواستگارامو رد میکرد😞 اولا ب خدا توکل کن بعدشم به حرف مردم زندگی نکن میدونم سخته ولی سعی تو بکن همه چیز به ازدواج نیس مثلا دختر خاله ی من تو 14 سالگی ازدواج کرد دو سال از من بزرگتره و من وقتی هفده هیجده سالم بود باباش بهم میگفت هم سنای تو ازدواج کردن الان همون دخترخالم طلاق گرفته تو خونه باباشه پس همه چیز به ازدواج نیست به ازدواج تو انتخاب درسته ینی از رو عشق و علاقه.اگه بتونی بری پیش دعا نویس خیلی خوب میشه
واســہ آرزوهامون تلاش کنیم پنیر مجانـــے فقـــط تو تلہ موشہ
مگه پناهی بهتر از اهل بیت هست؟؟پس چرا پناهه من نشدن؟من که خیلی ارادت دارم بهشون
شاید کسی بختتو بسته مثلا من خودم از تو کفشم دعا درآوردم😞خدا لعنت شون کنه ایشالله هرکی ازاین کارا میکنه سر خودش و هفت جدش بیاد یکی شبیه خودش جلوش دربیاد
واســہ آرزوهامون تلاش کنیم پنیر مجانـــے فقـــط تو تلہ موشہ
سلام عزیز دلم نا امیدی از خودتون دور کنین ب رحمت خداوند ایمان داشته باشین و بدونین خداوند خیر خواه عالیترین رو در عالیترین زمان بهتون عطا میکنن ب زمان بندی خداوند ایمان داشته باشین خیلیا هستن از شما بزرگترن و هنوز مجردن و خودشون سپردن ب حکمت خداوند اگه میتونین نمازاتون اول وقت بخونین مخصوصا نماز صبح ببنین چطور شب ب صبح روشن تبدیل میشه امید توی خودتون زنده نگه دارین قرآن رو با معنی بخونین کتاب بخونین ورزش کنینفکرای خوب کنین ت اونجا که میتونین فکرتون رو پرت کنین خانمی من از شما بزرگترم ومجردم میدونم سخته میدونم تلخه. طعم بدمزه طعنه رو هم شنیدم مسخره هم شدم اما برام اصلا مهمنیست بی خیال باش هیچ کدوم از اینا پیش خداوند گم نمیشه همه اینا پیش خداوند پاداش داره فقط صبر کن چون خداوند در قرآن فرمودند که با صابران هست و پاداش عظیمی در انتظارشون هست ب وعده های خداوند ایمان داشته باشین و دلتون رو ب وعده های حتمی خداوند گرم کنین بیشتر دعا کن ب خودتون اهمیت بدین بی خیال غصه شب میشه این صبح
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
مگه پناهی بهتر از اهل بیت هست؟؟پس چرا پناهه من نشدن؟من که خیلی ارادت دارم بهشون
شدند خانمی فقط صبر کن شک و تردید رو از خودتون دور کنین اینقدر امید رو در بانک لحظه ها سپرده گذاری کنین تا برنده زندگیتون باشین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
فافا جان زود شوهر کردن ک هنر نیست درست شوهر کردن هنره والا من همسن شمام الان یه دختر ۶ ساله دارم بشدت پشیمونم میگم کاش مجرد بودم بخدا دوستامو میبینم راحت سرکار میرن بیرون میرن مسافرت میرن اعصابم بهم میریزع منم با وجود تحصیلات باس بشینم تو خونه فکر ناهار و شام کنم
RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید