2777
2789
عنوان

به امید روزی که شاهد این تیترها باشیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 24687 بازدید | 1597 پست

📝شهید‌محمدرضاتورجی‌زاده:

در لحظه‌ی شهادت ،

لبخند زیبایی بر لبانش بود ..

بعدها پیغام داد و گفت:

این بالاترین افتخار بود

که من در آغوش

امام زمان(عج) جان دادم.

#یادشهداباصلوات

#یامهدی

#امام_زمان

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

▫️▫️▫️▫️

_امام_زمانم#  💚

🍃یاصاحب الزمان سلام ملائک نثار تو 

🌸باز آ ،که می کشد دل انتظار تو 

✨✨✨

🍃ای غایب از نظر، نظری کن به حال ما 

🌸روح و روان و دل ،همه در اختیار تو 

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

تولدت مبارک آقا جان

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

..

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

🌠 فضیلت شب نيمه شعبان 

▪️از امام باقر "سلام‌الله‌علیه" از برترى شب نيمه شعبان پرسيده شد. امام فرمود:

«هِيَ أَفْضَلُ لَيْلَةٍ بَعْدَ لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ، فِيهَا يَمْنَحُ اَللَّهُ -تَعَالَى-اَلْعِبَادَ فَضْلَهُ، وَ يَغْفِرُ لَهُمْ بِمَنِّهِ، فَاجْتَهِدُوا فِي اَلْقُرْبَةِ إِلَى اَللَّهِ -تَعَالَى- فِيهَا، فَإِنَّهَا لَيْلَةٌ آلَى اَللَّهُ عَلَى نَفْسِهِ أَلاَّ يَرُدَّ سَائِلاً لَهُ فِيهَا مَا لَمْ يَسْأَلْ مَعْصِيَةً، وَ إِنَّهَا اَللَّيْلَةُ اَلَّتِي جَعَلَهَا اَللَّهُ لَنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ بِإِزَاءِ مَا جَعَلَ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ لِنَبِيِّنَا-صَلَّى‌اَللَّهُ‌عَلَيْهِ‌وَآلِهِ- فَاجْتَهِدُوا فِي اَلدُّعَاءِ وَ اَلثَّنَاءِ عَلَى اَللَّهِ-عَزَّوَجَلَّ-»

آن برترين شب پس از شب قدر است. در آن شب خداوند والا احسانش را به بندگان بى‌دريغ عطا مى‌كند و آنان را با لطف خود مى‌آمرزد. پس در آن شب براى نزديكى به خدا تلاش كنيد. پس به درستى كه آن شبى است كه خداوند به خود سوگند خورده است كه هيچ درخواستگرى را تا زمانى كه گناهى را نطلبيده است بازنگرداند و آن شبى است كه خداوند در برابر آن‌كه شب قدر را براى پيامبرمان "صلّى‌اللّه‌عليه‌وآله" قرار داد آن را براى ما مقرّر فرمود، پس در دعا و ستايش خداوند والا كوشش كنيد!

📚 الأمالي(للطوسی)،ج۱،ص۲۹۷

🤲🏻 اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج

📌 فضیلت_نیمه_شعبان#  

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

🔴 جدیّت و قاطعیّت امـــام...

⭕️ حضرت مهدی علیه‌السلام با چه کسانی شدیدترین برخوردها را دارد؟

🌕 آقا امام صادق علیه‌السلام فرمودند: «دو خون در اسلام از جانب خدا حلال هستند و تا خدا قائم ما اهل بیت علیهم‌السلام را مبعوث نکند، احدی درباره این دو، حکم نمی‌کند. وقتی خدای عزوجل قائم ما اهل بیت را برانگیخت، در این دو مورد به حکم خدا حکم کرده و بر این دو بینه نمی‌طلبد: زانی محصن را سنگسار می‌کند و مانع از پرداخت زکات (مفسد اقتصادی) را گردن می‌زند!»

«عَنِ ابْنِ تَغْلِبَ قَالَ: قَالَ لِی أَبُو عَبْدِ اللَّهِ دَمَانِ فِی الْإِسْلَامِ حَلَالٌ مِنَ اللَّهِ لَا یَقْضِی فِیهِمَا أَحَدٌ حَتَّی یَبْعَثَ اللَّهُ قَائِمَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ فَإِذَا بَعَثَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ قَائِمَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ حَکَمَ فِیهِمَا بِحُکْمِ اللَّهِ لَا یُرِیدُ عَلَیْهِمَا بَیِّنَةً الزَّانِی الْمُحْصَنُ یَرْجُمُهُ وَ مَانِعُ الزَّکَاةِ یَضْرِبُ عُنُقَهُ»

📗بحارالأنوار،  ج ۵۲، ص ۳۷۱

📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۱۰

📗کمال الدین، ج۲، ص ۶۷۱

#یامهدی

#امام_زمان

#شعبان

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یا مهدی 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

انشالله میشه امضا منم ببینید

الهی به آرزوهای دلت برسی به حق این شب عزیز 

برات صلوات فرستادم هدیه به صاحب الزمان عج الله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

✅ "شرایط ظهور"

🔴 "مضطر شدن"

💐 "و سپس دعا برای فرج"

✍اگر از شرایطی که داریم خسته شدیم، معرفت پیدا کردیم، احساس بیچارگی و نیاز پیدا کردیم و برای گمشده خود ضجه زدیم و دعا کردیم او می‌آید.

🌍او می‌آید.

و با آمدنش دنیا را گلستان خواهد کرد.

----------------------------------------------

#یامهدی

یا مهدی عج الله ادرکنی و لاتهلکنی 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

السلام علیک یا ذخر الله فی الارضه عج

دامن باد صبا با گُل لبخند آمد

لب تقویم به پابوسی اسفند آمد

نفس آینه از دیدن او بند آمد

آخرین سوره‌ی توحید خداوند آمد

می چکد آیه‌ی تطهیر از این آبِ حیات

مَقدم گُل‌پسر حضرت نرجس صلوات

سِرِّ مجنونی عشاق عیان خواهد شد

هرچه ناگفته ‌ی عشق است..،بیان خواهد شد

در زمین صحبت آقای زمان خواهد شد

" عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد "

تو شروعی ، تو طلوعی ، تو چراغ‌اَفروزی

تو نگاری ، تو بهاری ، تو خودِ نوروزی

لوح ایمانِ مُزیَّن به دعا یعنی تو

در دل صور یقین زنگِ صدا یعنی تو

پُل نزدیک به دیدار خدا یعنی تو

کُلُّهُم؛ پنج‌تن آل عبا یعنی‌ تو!

حسنی‌زاده‌ترین احمد مختار تویی

فاطمه‌وارترین حیدر کرار تویی

تو همان کشتی در عرش شناور هستی

گل خوشبوی بهشتی که معطر هستی

بهترین نسخه ‌ی یک مرد دلاور هستی

وارث تیغ دو دَم‌ ، وارث حیدر هستی

ظرف میلاد تو مَظروفِ علی را دارد

پای تو کعبه گریبان بدرد..،جا دارد

چارده شاخه‌ی گُل جمع شده در باغت

هر سحر حضرت جبریل شود مشتاقت

مکّه‌ی قلب مرا فتح کند اخلاقت

تکیه بر کعبه بزن..،دل ببر از عُشّاقت

ما عجم ها..،همه سلمانِ مسلمان توایم

خادم مرقد سلطان خراسان توایم

لحظه ی دیدن خورشید ، نویدِ فرداست

آخرِ جاده ی این رود ، شکوهِ دریاست

شوق دیدار تو از برق نگاهم پیداست

سامرا؛ صحنه‌ی پیدایش زیبایی هاست

به همان تربت اعلات قسم..، جانِ منی!

همه‌ی دلخوشی نیمه‌‌ی‌ شعبان منی

دشت خشکیده ی ما چشم به باران دارد

یوسف مصری ما میل به کنعان دارد

کم کن این فاصله ها را..،اگر امکان دارد

مادرم سخت به برگشت تو ایمان دارد

وای از این در به دری ، وای از این خون‌جگری

پدرم پیر شد و از تو نیامد خبری

حس تردید نشسته است به روح و جانم

هُرم کفر است که آتش زده بر ایمانم

رونقی نیست در این کاسبیِ دکانم

گره کور ظهور تو منم..،میدانم!

با همین وضع دلم..،بس که شما آقایی

بخدا شنبه هم آدم بشوم..،می آیی!

بغض دیروزی تو ، گریه ی فردای من است

روی دیوار وصالت رد خون‌های من است

دیگران را مَنِشان پشت درت..،جای من است

مسجد تو همه ی لذت دنیای من است!

جمکران؛ گریه‌ی بسیار فقط می چسبد

روضه‌ی مشک علمدار فقط می چسبد

دشت در همهمه ی نیزه و شمشیر افتاد

دست کفتار‌صفت ها بدن شیر افتاد

در دل کاسه‌ی چشمان یلی..،تیر افتاد

ساقی اهل حرم بین کمین..،گیر افتاد

دست افتاد..،دلش سوخت..،پرش هم پاشید

آن عمود آمد و ترکیب سرش هم پاشید

#بردیا_محمدی ✍

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼