2777
2789
عنوان

به امید روزی که شاهد این تیترها باشیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 24688 بازدید | 1597 پست

.بیا برای فرج روز و شب دعا کنیم

دل امام خویش را ز خود رضا کنیم

عزیز فاطمه، مهدی(ع) دلش پر ز خون است

بیا که بهر خدا از خدا حیا کنیم

نیمه شعبان مبارک

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

قرار دلِ بی قرارم 💔 تولدت مبارک آقای غریبم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مۍنویسم ڪھ شبِ تار سحر مۍگردد

یڪ‌نفر ماندھ از این قوم ڪھ برمۍگردد..

تازه این اول قصه‌ست،حڪایت باقۍست

ما همه زنـده برآنیم ڪہ رجعت باقۍست..

یازده پلہ زمین‌رفت بہ سمتِ ملڪوت🕊

یڪ قدمـ‌مانده زمین شوق تڪامل‌دارد🌎

هیچ سنگۍ نشود سنگ صبورت ، تنھا💫

تڪیہ‌برڪعبہ بزن،ڪعبہ تحمل دارد...🕋

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

السلام علیک یا صاحب الزمان 💗

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر😍😍

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

یا مهدی ادرکنی 

عید همگی مب❤️ارک 

اسعد الله ایامکم 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

﷽  

به غم اگر گُذَرَد لحظه هاش ، بیخود نیست

تولدی که در آن صاحبِ تولد نیست

پر از ریا است ، خلوصی که ما نشان دادیم

میان نامه اعمال ما تعبد نیست

کدام نیمه شب از خواب خود زدیم ، کدام؟

چرا میان شبانگاهِ ما تهجد نیست ؟

دعای عهد به هر صبح خوانده ایم اما

درون زندگی ما کمی تعهد نیست

اگر چه روز و شب ما شده است صرف گناه

ولی در این همه عصیان ما تعمد نیست

اسیر نفس شده جسم ما ولی ، والله

که دل به جز سر کوی تو در تردد نیست

سروده : #یونس‌_وصالی‌  (یونس)

مهدیا تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

یابن طه،یابن یاسین،یابن نور

کی شود از کعبه بنمایی ظهور

دوستان عزیزم 5 گل صلوات 

به نیت تعجیل در فرج حضرت ولی عصر(عج) بفرستید

انشاءالله حاجت روا باشید🌹🌹🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

‌#سلام یا مهدی ❤️

🌱ما منتظریم از سفر، برگردی

یک‌روز شبیه رهگذر برگردی...

🌱با کاسه‌ی آب و مجمری از اسپند

ما آمده ایم پشت در، برگردی...

🌱وقتش نرسیده است ای مرد ظهور

با سیصدوسیزده نفر، برگردی؟

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
با اجازه استاتر‌ اگه دوست نداشتی بگو پستمو پاک می کنم گلم چون نیاز داشتم تو تاپیک تون گذاشتم این پست ...

عزیزم اگر میشه صفحه اول نباشه و پاک کنید ممنون

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

✨❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧✨

💌#دلنوشته_مهدوی

سلام پدر مهربانم

❣مهدے جان!

■اهالی خانۀ بهشتی وقتی خشت‌های محبت تو را روی هم می‌گذارند، با تو و خدای تو عهد می‌بندند که اهل مسابقه در خیر شوند. هر چه خیر، بزرگ‌تر،‌ اشتیاق برای مسابقه بیشتر.

□ اصلاً اهالی این خانه به هر خیری که می‌رسند، نمی‌ایستند و در پی خیر بزرگ‌تر می‌روند.

■ آنها هر چه قدر در دنیا اهل قناعت باشند،‌ در خیر اهل قناعت نیستند. همّتشان بلند است تا برسند به بزرگ‌ترین خیر عالم.

□آقا روی این زمین چه خیری بزرگ‌تر از تو وجود دارد؟ تو بزرگ‌ترین خیر عالمی که باید به سوی آن سبقت گرفت.

■ اهل خانۀ بهشتی برای به دست آوردن دل تو سر از پا نمی‌شناسند و هر لحظه برای زودتر رسیدن به تو نفس نفس می‌زنند.

□خستگی در مسابقۀ رسیدن به تو بی‌معناست و هیجان‌انگیزتر از این مسابقه، مسابقۀ دیگری نیست.

■ خوش به حال کسی که زودتر از دیگران به تو می‌رسد و نفس گرم تو را حس می‌کند. لبخند تو گوارای وجودش باد! کاش من اولین نفر باشم!

وقتت بخیر مقصد تلاش‌ها!

(آقا جانم به میمنت#ماه_شعبان و فرا رسیدن #نیمه_شعبان  دعا بفرمائید اهل مسابقه در خیر و رسیدن به تو شویم)

📌محسن‌عباسی‌ولدی

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

التماس دعا🤲

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

🔸امام مهدی علیه السلام: إنّا غَيرُ مُهمِلينَ لِمُراعاتِكُم، ولا ناسِينَ لِذِكرِكُم، ولَولا ذلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اللَّأواءُ وَاصطَلَمَكُمُ‏ الأَعداءُ،

🔹ما مراقبت از شما را فرو نمى‌‏نهيم و شما را از ياد نمى‌‏بريم و اگر چنين نبود، سختى‌‏ها به شما مى‌‏رسيد و دشمنان، شما را از بيخ و بن بر مى‌‏كندند !

📚 الاحتجاج : ج ۲ ص ۵۹۶ ح ۳۵۹

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

.

#امام_زمان

بساط عشق ما پهن و بساط عیش ما جور است

که هر کس یک قدم برداشت  یک فرسنگ ماجور است

تماشا کن جلالش را تماشا کن جمالش را

و گندمگون رخی دارد که مشکین کرده خالش را

خدا از یمن او آباد کرده ماه و سالش را

خدا از ما نگیرد شهد شیرین خیالش را

در این بحبوحه ی بی انتهای بی سرانجامی

در این دنیای وانفسا در این دنیای ناکامی

در این آشفته بازار جفا این دار بدنامی

در این دنیا که برد از ما توانِ ما به آرامی

اگر مثل خزان زردم ، اگر از آسمان طردم

اگر با خویشتن بیگانه گشتم یا جفا کردم

نوشتم بر دل تاریک خود انِّی عَلَی العَهدی

سلامُ الله عَلَی المَهدی سلامُ الله عَلَی المَهدی

نوشتم مهدی و دیدم دلم چون ماه روشن شد

نوشتم نام او را بر کویر خشک ، گلشن شد

نوشتم مهدی و دیدم زمین و ماه میخندد

نوشتم مهدی و دیدم رسول الله میخندد

دلم شیدا سرم مجنون شدم مست و شدم واله

اباصالح اباصالح اباصالح اباصالح ...

تو میخندی و میخندد به ما دنیا اباصالح

صدای کوه و صحرا و دل دریا اباصالح

تو را دیدم شبی از دور در رویا اباصالح

زدم فریاد و گفتم دردمندم یا اباصالح

به وصل خود دوایی کن وجود خسته ی ما را

به روی خویش روشن کن دو چشم بسته ی ما را

#محمدجواد_توحیدی ( سکوت )✍

.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بیا که آمدنت مژده ی سحر دارد

رُخت نشانۀ والشمس و والقمر دارد

تو ای فروغ امید ای ودیعۀ موعود

بیا که آمدنت مژدۀ سحر دارد

سپهر وصل تو از بس که هست رؤیایی

شهاب آرزوی ما از آن گذر دارد

دراین ترنم عشق ودراین بهار امید

درخت باور ما از تو برگ وبر دارد

کبوتری که زند پر بخ شوق دیدارت

قسم بجان تو کز عشق بال وپر دارد

شب ولادت تو آن که بی قرار ترست

برای دیدن تو شوق بیشتر دارد

اگر چه شام سروراست هرکه را بینم

زهجر سر به گریبان وچشم تر دارد

زیمن توست که روزی دهد خدا ما را

به احترام تو برما خدا نظر دارد

به جز تو کز دل پر درد ما خبر دارد

چه کس ز درد دل دوستان خبر دارد

به لاله های شهادت که لاله در دل دشت

هنوز داغ فراق تو برجگر دارد

گه ولادت تو گر «وفایی» ازغم گفت

زشعله های جدایی به دل شرر دارد

#سید_هاشم_وفایی ✍

.