2777
2789
عنوان

به امید روزی که شاهد این تیترها باشیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 24687 بازدید | 1597 پست
لینک تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/15655722/مباحثهخودسازی-ویژگی-یاران-حضرت

سلام فعال شد از این به بعد فقط استارتر درخواست بده و یک بار تگ بشم و تاپیک هم نزنین که ده بار تگم کنن این کار باعث کندی کارم میشه فقط یه بار تگم کنین می بینم و به موقع میام وقتی شما تگ میکنین قبلش 15 نفر دیگه هم تگ کردن باید همه رو به نوبت رسیدگی کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام فعال شد از این به بعد فقط استارتر درخواست بده و یک بار تگ بشم و تاپیک هم نزنین که ده بار تگم کن ...

چشم چشم 😘😘😘😘😘

دستت طلا 

نی نی یار ها فرق کردن 

من نمیدونستم باید کی رو تگ کنم 😶

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فعال شد از این به بعد فقط استارتر درخواست بده و یک بار تگ بشم و تاپیک هم نزنین که ده بار تگم کن ...

من از شما خواهش میکنم 

تمنا میکنم 

استدعا میکنم 

بی دلیل تعطیل نکنید 

اگر دلیل داشت 

تعطیل کنید 

این قانون ۱۰ نفر گزارش زدن 

باید وقتی کاربرد داشته باشه 

که دلیل موجه داشته باشه .‌‌

ما که نمی‌تونیم ۳۰ هزار بازدید و علاقه 

رو فدای ۱۰ نفر کنیم !!!!!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

@niniyar  

سلام مجدد ببخشید چرا دوباره تاپیک ترکیده ؟!!!!💔

خواهش میکنم تاپیک رو برگردونید و اجازه ندین یک عده خدانشناس دیگه با گزارش زدن الکی تعطیلش کنند 

ما در قبال امام زمان مسئولیم خدا رو خوش نمیاد آخه😢

کاش افرادی که گزارش بیخود میزنند تعلیق میشدم بجای تاپیک 

تاپیک @mozhgan_0075  

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@niniyar سلام مجدد ببخشید چرا دوباره تاپیک ترکیده ؟!!!!💔خواهش میکنم تاپیک رو برگردونید و اجازه ندی ...

سلام.باز شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

﷽🌟 🎊 سلام دوستای عزیزم و عیدتون مبارک 🎊مژده‌ی آمدنت قیمت جان می‌ ارزدتاری از موی تو آقا به جهان م ...

سلام متشکرم 💚 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
@گیسو_نیلی @دلتپنده @مهدااااااااااااااااا @یاس_سپید14 @عطر_رویا ﷽🌟 🎊 سلام دوستای عزیزم و عیدت ...

سلام متشکرم 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️