2777
2789
عنوان

هدیه ولنتایین دست دوم

449 بازدید | 45 پست

سلام دیشب رلم زنگ زد و با خانوادش دعواش شده بود حالش خیلی بد بود به حدی که میخواست خود.کشی کنه...من هنوز ساک دستی برا هدیش نگرفته بودم اما چون دیدم خوب نیست بهش گفتم بیا پیشم..اونم گفت باشه و میرم خونه هدیه ولنتاینتو برمیدارم میام پیشت

اومد گفت چشماتو ببند بذارم تو دستت..یه عروسک کثیف سیاه که زیرش پاره شده بود و بوی گوه تریاک میداد..بعد جالب اینجاس که به رو خودش نمیاورد و میگف ببخشید وقت نشد میخواستم برات تو باکس بچینمش..یا خودش برداشت گفت چرا کثیف شده سیاه شده..من از دو هفته قبل همون کادوهایی که میخواست رو گشتم براش پیدا کردم..واقعا خیلی ناراحتم که هیچ ارزشی برام قائل نشد

میدونم شرایط مالیش خوب نیست ولی میتونست یا اصلا نده و بگه ندارم یا بگه بعدا برات میخرم یا حداقل یه شاخه گل بده 

به نظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دومین ولنتاینمون بود..قبلنام سر هر مناسبت اگه چیزی نمیخرید یه تبریک میگف..الان یه سال و خورده ایه با همیم تو هر شرایطی کنارش بودم بخاطر این کار واقعا دلم شکسته..

یعنی مخای سر این کات کنیییی؟؟؟؟رابطتون انقد ضعیفف بوده؟به نظرم ناراحت نشو و رد شو از قضیه

نه خیلی همو دوس داریم ولی لیاقت منم این نبوده..به نظرت به روش نیارم؟

چرا صال ابا همچین ادمی تو رابطه هستی!؟با خانواده دعواش شده!عروسک کثیف دست دو بو تریاکی کادو میدهتو ر ...

اخه عقلانیه سر کادو کات کنی؟

اقا پسرم باید ارزش افزودنی از دختر بگیرهه تا کات نکنه باهاش؟

میدونم چی میگی

دوست داشتی یه چیز ارزون باشه ولی حداقلش تمیز و قشنگ باشه 

بنظر منم یه شاخه گل بهتر بود تا خرس پاره

ولی خب نمیدونم رابطه اتون چقدر پایداره که با این چیزا میتونی کات کنی یا چشم پوشی میکنی