2777
2789

برنج را ریختم داخل ظرف .

یک کاسه اهنی هم روش .

اسفند جدا دود کردم .

بعد میزاشتم روی کاسه اهنی 

درش هم میبستم  

شده برنج دودی .

برنج ذغالی نیست .ولی دودی هست .

این برنج خامه .باید خوب شسته شه .ضمنا سم داخل میوه همه چی هست میشوریم که بره .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نفهمیدم چی شد

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط من نمیفهمم یا بقیه هم مثه من نفهمیدن ؟

نه استارتر نفهمیده چی تایپ کرده

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

برنج دودی درست کرده

خب آخرش که میگه میوه ها همه سمی ان ، چه ربطی به برنج دودی داشت؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نه استارتر نفهمیده چی تایپ کرده

من فهمیدم چی تایپ کردم .

ولی تجربه جدیدم را بقیه متوجه نشدند دیگه .چیز جدیده خوب

من فهمیدم چی تایپ کردم .ولی تجربه جدیدم را بقیه متوجه نشدند دیگه .چیز جدیده خوب

اسی من متوجه شدم برنج دودی درست کردی ، فقط آخرش که گفتی میوه ها همه سم دارن نفهمیدم ، داستانش چیه

فقط من نمیفهمم یا بقیه هم مثه من نفهمیدن ؟

تجربه جدید قابل درک نیست .

مخصوصا اگه برنج دودی نخورده باشیم .

بزن سرچ کن .

دودی کردن برنج

اسپند داغ رو که داره دود میکنه رو غیر مستقیم گزاشته تویه ظرف برنج خشکش که مثلا دودی بشه اما نمیدونم ...

اینو فهمیدم ، فقط داستان میوه ها چی بود ، قاطی برنجا