2777
2789
عنوان

خواهرای گلم میشه بیایین

278 بازدید | 27 پست

سلام من ۶  ماهه تو اقدام به بارداری هستم ولی خبری نیست 😔😔 قبلا تو پریودی هم سینه درد نداشتم تقریبا از روز بیستم سیکلم سینه هامو دست میزنم درد میکنن .کسی تجربه ای داره مثل من شده باشه ؟

من بعد ٥ ماه باردار شدم سينه دردم داشتم مثل تو 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ٥ ماه باردار شدم سينه دردم داشتم مثل تو 

میشه بیشتر توضیح بدی ؟چجوری درد میکردن . من وقتی دست میزنم درد میکنن همینجوری نه . میگم چرا باید درد کنن میترسم یه مشکلی پیدا کرده باشم 😐

میشه بیشتر توضیح بدی ؟چجوری درد میکردن . من وقتی دست میزنم درد میکنن همینجوری نه . میگم چرا باید درد ...

بخاطر تخمك گذاري اين طبيعي منم دست ميزدم درد ميكرد خيليي ناجور تا يك ماه بعد از اينكه فهميدم باردارم اينجوري بودم ولي خب ازاونجايي كه تخمك گذاري تو بارداري اتفاق نميوفته   دردش خوب شد و سينه هام بزرگ تر شد

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
شوهرت بفرست آزمایش بده که مثل من.یکسال معطل نشی بعد بفهمی واریکوسل داره البته خدا نکنه داشته باشه

دکتر اینا نیاز نیس بابا...تنهاااااااااا راه بارداری بیخیالیه...نگو وای نشدم و کی میشم و این حرفا

یکی از اشناها همهههه ‌کار کرداااا.حتی رفت استرالیا.ولی دقیقا همون روزی که قرار‌بود تخمک و اسپرم لقاح شده بزارن رحمش دیدن حاملس...چون میگفت دیگه استرس نداشتم واسه اون تایم و الان یه دختر داره

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
دکتر اینا نیاز نیس بابا...تنهاااااااااا راه بارداری بیخیالیه...نگو وای نشدم و کی میشم و این حرفا یک ...

آره من تا ماهای پیش خیلی خودمو اذیت میکردم و بیش از حد منتظر واسترس داشتم گفتم دیگه بیخیال این ماهم دیگه مثل ماهای قبل عذر میخوام برنامه منظمی نداشتم ولی یک هفتست سینه هام به دست زدن حساس شدن فکرم خواسته ناخواسته مشغول میشه دست خود آدم نیست صد در صد میفهمین چی میگم دیگه 😐

آره من تا ماهای پیش خیلی خودمو اذیت میکردم و بیش از حد منتظر واسترس داشتم گفتم دیگه بیخیال این ماهم ...

هورمونیه..شاید بدنت داره دست به کار میشه...

نگران نباش...همچنان ریلکس و بیخیال

هر چی خدا بخاد همونه

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...