2777
2789
عنوان

خواهرای گلم میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست
بخاطر تخمك گذاري اين طبيعي منم دست ميزدم درد ميكرد خيليي ناجور تا يك ماه بعد از اينكه فهميدم باردارم ...

عزیزم میبخشی یعنی شما هر ماه سینه درد میشدی بخاطر تخمک گذاریت سینه درد میشدی یا بخاطر بارداری و لقاح بوده سینه دردت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اینا نیاز نیس بابا...تنهاااااااااا راه بارداری بیخیالیه...نگو وای نشدم و کی میشم و این حرفا یک ...

درسته عزیزم منم ماهی که بیخیال بودم باردار شدم

ولی شوهرم قبلش عمل واریکوسل انجام داده بود

وقتی اسپرم داعون باشه هرچقدرم بیخیال باشی نمیشه

به نطرم همون اول باید از مردا هم آز بگیرن

خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤
عزیزم میبخشی یعنی شما هر ماه سینه درد میشدی بخاطر تخمک گذاریت سینه درد میشدی یا بخاطر بارداری و لقاح ...

باردار شدم اون ماه و نميدونستم يخورده كمتر شده بود بعز زياد شد كلا هميشه داشتم

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
درسته عزیزم منم ماهی که بیخیال بودم باردار شدم ولی شوهرم قبلش عمل واریکوسل انجام داده بود وقتی اسپ ...

بله اون درسته خب بعضی مشکلا با یه جراحی کوچیک حل میشن...من در کل میگم بیخیال باشین چون تنها راهش وقتی همه چی سر جاشه همینه

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
منم چندماهه که باردارنشدم بعدمتوجه شدم پرولاکتین خونم بالاست،الان دارم قرص میخورم،ببینم این ماه بارد ...

آخه مگر این پرولاکتین رو تو آزمایشات پیش از بارداری که میدیم چک نمیکنن ؟

آخه مگر این پرولاکتین رو تو آزمایشات پیش از بارداری که میدیم چک نمیکنن ؟

نه متاسفانه

من وخواهرم که تو ازمایش های قبل از بارداریمون برامون انجام نداده بودن.

ازمایشات خودتو نگاه کن ببین پرولاکتین توش هست یانه،

نه متاسفانه من وخواهرم که تو ازمایش های قبل از بارداریمون برامون انجام نداده بودن. ازمایشات خودتو ...

نگا کردم پرولاکتین تو برگه آزماشم هست نرمال زده مابین ۱۱۸ تا ۵۵۵ مال من شده ۴۳۹