2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 51757 بازدید | 653 پست
اگر کلا فیک باشه بیاد از چی دفاع کنه؟! اتفاقا چون فیکه دمشو گذاشته رو کولش و الفرار... شما از صفحه ۶ ...

دقیقا هم چون ادای ادمای خیلی قوی رو درمیاورد که نمیتونن زیر بار حرف زور باشن و به هر قیمتی با زندگیشون بسازن میومد میگفت پدر مادرم با طلاقم مخالفن و دارن از کشور میرن و ترکم میکنن و تنها می مونم

درصورتی که داستان برعکس بوده خودش وابستگی سمی به شوهرش داشته و نمیخواسته جدا شه

به شک هات اطمینان کن ازین به بعد یه حسایی به جون آدم میفته و عین واقعیتن

خداروشکر هر وقت هر حدسی زدم همونطور بوده فقط فقط به اون کاربر مامان سه قلو شک نکردم چیه عکس سیسمونی گذاشتا نمیدونم چرا حس میکردم دروغ نمیگه که اونم دستش رو شد دیگه اینجا رو به هیج وجه قبول ندارم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از فیک این نیست که ایلدا وجود خارجی نداره یعنی بعضی از تاپیک هایی که میزد دروغ بود یا خودش مید ...

صفحه چنده اون تاپیکا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بنظرم ادم باسواد اون کارای بچگانه رو نمیکنه که بیاد تاپیک با کاربری اشتباهیش بزنه و کلی فحش بده و مث ...

با سواد واقعی خیلی فرق داره با آدمی که کارش کپی کردن از پیج های روزمرگی اینستاست و شبیه موج مثبت کلیشه ایی این روزا تو مجازی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم همینطور قبلا میخواستم بگم فیکه ولی گفتم الان دار و دستش بم حمله میکنن گذاشتم تا دستش رو بشه

آره دیگه اینجا هم که خدا نکنه حرف بزنی حالا این بنده خدا همه جور شات گذاشته باز قبول نمیکنن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
با سواد واقعی خیلی فرق داره با آدمی که کارش کپی کردن از پیج های روزمرگی اینستاست و شبیه موج مثبت کلی ...

دقیقا

اینجارو ببین از ترک تحصیل گفته

یعنی ممکنه حتی دیپلم هم نداشته باشه

بعد تو سایت در حد پروفسور اینجور ادمارو بالا میبرن 

خداروشکر هر وقت هر حدسی زدم همونطور بوده فقط فقط به اون کاربر مامان سه قلو شک نکردم چیه عکس سیسمونی ...

آره اونم عجیب بود 

عکس سیسمونی و شکمش ! 

که سه قلو دختر باردارم 

اسماشونم چی بود آسمان طلوع فروق 😂

عزیزم میگم چند ساله باهاش دوستم قبل از اینکه توی نی نی سایت کسی بشناستش راجع به مشکلاتش صحبت میکردیم ...

عزیزم اصل زندگیش همینه ولی ازیه جایی به بعد داستان میبافت ؟شما میدونی پارسال عروسی کرده؟یا مثل مافک میکنی با مادرشوهره بخاطر خرید عروسی دعواش شد وجهیزیه رو برگردوند وعروسی رو کنسل کرد وتامدت ها تاپیک پربازدید که مادرشوهرم اومد محل کارم دعوا وخواهروخواهرشوهرم دعوا کردن وخونه وماشین به نامم زد برگشتم وبتزچندوقت پیش مخ کاربرا رو به کارگرفته بود بریم ترکیه یاعروسی بگیریم و...ایناهمششششششش داستان بوده پارسال عروسی کرده تموم شده 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

دقیقا هم چون ادای ادمای خیلی قوی رو درمیاورد که نمیتونن زیر بار حرف زور باشن و به هر قیمتی با زندگیش ...

عده ی زیادی از کاربرا برای همین موضوع حرص میخوردن یا ناراحت میشدن الان کدوم راسته کدوم دروغ؟ 

صد تا کاربری بزن تو پنجاه تاش اتفاقات خوب رو بگو تو پنجاه تای دیگش اتفاقات بد رو اگه کسی زد بگو من خودم براش گزارش بزنم بگم به تو ربطی نداره ولی چرا یه موضوع رو به دو صورت کاملا عکس و متناقض تعریف میکنید جوری که فقط یکیش قابل باور باشه؟ 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

آدم میمونه چی بگهشوک شدم😐

سومین ضربه بود

نارنگی

فزوعی

ایلدا

چند نفر دیگه هم بودن ولی به شدت اینا شوک نشدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دقیقااینجارو ببین از ترک تحصیل گفتهیعنی ممکنه حتی دیپلم هم نداشته باشهبعد تو سایت در حد پروفسور اینج ...

مجازی همینه 

ما که نمی بینیم پشت اون اکانت کی نشسته 

فقط وجدان میمونه و شرف که نخوایم بقیه رو سرکار بزاریم . چون هر حرف و کلمه ما میتونه تاثیر مثبت یا منفی روی کسی بزاره