2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 51758 بازدید | 653 پست
😂💖

ممنون که تگم کردی 

واقعا نمیدونم چی بگم چیزی نمگم

فهمیدم چه تو دنیا واقعی چه الکی کلا از کسی بت نسازم یا تعریف نکنم بتا زود میکشنن

تصمیم گرفتم کلا دیگه اصلا نیام نی نی سایت

هرچند تالانم دوماه یبار میومدم همونم دیگه نیام

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

@anahita65 ‍ سلام خواستید صفحه ۶ به بعد تاپیک ایلدا رو بخونید و گول نخورید

عزیزم من چندین ساله با ایلدا خانم دوستم 🥲 حتی همین دیروز هم داشتم باهاش صحبت میکردم 

کاربریش دست خودش نبود 

حالا بر هر دلایلی یه نفر از قصد وارد کاربریش شده و تاپیک فیک زده تا ایلدا دیگه نیاد نی نی سایت

انقدر پیگیر این چیزا نباشید...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها به این نتیجه نرسیدم تازه یه کم هم اولش مقاومت کردم نمیخواستم بپذیرم که فیکه ولی یکی از کاربر ...

من بعد کاربر نجلا به این نتیجه رسیدم هرکسی میتونه فیک باشه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

عزیزم من چندین ساله با ایلدا خانم دوستم 🥲 حتی همین دیروز هم داشتم باهاش صحبت میکردم کاربریش دست خود ...

عزیزم متاسفانه ایشون فیک بوده و پشت ادبیاتش قایم شده بوده

صفحه ۶ به بعد رو بخونید دیگه تصمیم با خودتون که باور کنید یا نه

عزیزم من چندین ساله با ایلدا خانم دوستم 🥲 حتی همین دیروز هم داشتم باهاش صحبت میکردم کاربریش دست خود ...

ایلدات فیک بود برو شات ها رو بخون عزیز

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

پس به شماهم دروغ گفته 

صفحه ۱۹ اول و اخر صفحه دوتا اسکرین هست ببین 

عزیزم متاسفانه ایشون فیک بوده و پشت ادبیاتش قایم شده بودهصفحه ۶ به بعد رو بخونید دیگه تصمیم با خودتو ...

عزیزم میگم چند ساله باهاش دوستم 

قبل از اینکه توی نی نی سایت کسی بشناستش راجع به مشکلاتش صحبت میکردیم و به هم ویس و عکس میدادیم

من نمیدونم اون اکانتای دیگه مال خودشه یا نه 

ولی مطمئنم حرفایی که میزد همش واقعی بود 

حالا شاید چند تا اطلاعات جزئی رو تغییر میداد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜