2777
2789
عنوان

مراحلش رو بلدین

97 بازدید | 22 پست

اینکه مهریه اجرا میذارن میخوام ببینم چقدر خرج بر میداره برام ؟قبل از اینکه مهریه ای بدستم برسه تا بعدش چقدر باید هزینه کنم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱۴ تامگه خونه هم توقف میشه؟

ی چیزی توهمین مایه ها شنیدم

مجبورش میکنن اندازه پول مهریت بهت خونه و ماشین بده یا سکه

الان مهریت ی چیزایی حدود ۵.تا ۵ و نیم میلیارده

واسه من ۵۰۰ تاس تقریبا ۱۵ میلیارد

کارما💫    

ی چیزی توهمین مایه ها شنیدممجبورش میکنن اندازه پول مهریت بهت خونه و ماشین بده یا سکهالان مهریت ی چیز ...

ممنونم اگه نده یا نخواد بده زندان که نداره ؟

اول باید بری دفترخونه ای که عقد کردی اونجا درخواست بدی اجرائیه صادر کنن بعد وقت بگیری ببری اجرای ثبت اگر مالی داشته باشه توقیف میشه و ... خیلی هزینه نمیشه ولی اگر نداشته باشه بهت گواهی میدن میتونی ببری دادگاه اونجا ۳.۵ درصد خواسته رو باید به عنوان هزینه دادخواست بدی

اول باید بری دفترخونه ای که عقد کردی اونجا درخواست بدی اجرائیه صادر کنن بعد وقت بگیری ببری اجرای ثبت ...

۳/۵ درصد که خیلیه 🤦🤦🤦اگه داشتم که مهریه اجرا نمیذاشتم یکی دیگه بدبخت بشه

۳/۵ درصد که خیلیه 🤦🤦🤦اگه داشتم که مهریه اجرا نمیذاشتم یکی دیگه بدبخت بشه

از اجرای ثبت اقدام کن اول اونجا به نتیجه میرسی هزینه زیادی هم نمیخواد.  بعدم ۳.۵ درصد از کل نیست که از خواسته هست میتونی خواسته رو کمتر اقدام کنی 

از اجرای ثبت اقدام کن اول اونجا به نتیجه میرسی هزینه زیادی هم نمیخواد. بعدم ۳.۵ درصد از کل نیست که ...

ممنونم 

شما اجرائی نمیدونید چقدر خرج باید کنم ؟