2777
2789

پسرم دوازده سالشه  کمی موی زائد در اورده و من میترسم که زود به بلوغ برسه،قدش هنوز کوتاهه ایا چند سالگی قد میکشن،در اوردن مو در ناحیه ..زود نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیدونه من چجوری بهش بگم این مسائل رو کی باید موها رو بزنه دو سه روزه که دیدم همش تو فکرم و از بلوغ میگم هنوز خیلی کاراش بچگانه هست . هیچی از این مسائل نمیدونه 

چطور شد دیدی ؟

میره حمام کثیفتر میاد این هفته وقتی اومد گفتم برگرد حموم و خودم با لباس رفتم داخل و تمیز شستمش اخر دفعه گفتم لباس زیرت رو در بیار برو بیرون من نگاه نمیکنم ولی هر جور بود نگاه کردم ببینم مشکلی نداره چون باباش مشکل ناباروری داشت و دکتر همش میگفت این از کودکی بیضه هاش رشد نکرده ،من خیلی حساسم این بیماری رو نگیره

خب لابد شیو وشستشو کردن بلد نیست

میگم بلد نیست ،و چحوری باید بهش بگم خیلی از دنیا عقبه وقتی سوالاتی میپرسه که همسناش میخندن هنوز زوده بلوغش ،مثلا میپرسه بچه چجوری بوجود میاد یا مامان شما سزارین شدی و خاله میگه طبیعی یعنی چی این سوالات رو همین ماه قبل پرسیده