2777
2789
عنوان

شما چطور به خودشناسی رسیدین

96 بازدید | 16 پست

من ماه هاست دنبال اینم که بین چندتا شغل یکیشو انتخاب کنم و نمی تونم 😭😭دودلم همیشه 

شما جطور می تونید؟ خیلی سخته بخدا دارم دیوونه میشم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مشورت کن و اینکه با توجه به روحیت بسنج من خودم حتی تو خریدم آدم وسواسیم

منم مثل توام از مشورتو فکر کردن و دودل شدن  خستم شده ذله شدم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیق حتی من تو خرید یه انگشتر یا لباس یا ....انقدر دودل میشم خودم از دست خودم خسته میشم

چرا ایتطوریم😪😪😪

حالا میخوای شغلا رو بگو من بتونم کمکت میکنم ماها به بقیه راحت تر کمک میکنیم تا خودمون

دقیقااااا. عکاسی. قنادی. نقاشی. مدرس زبان

دقیقااااا. عکاسی. قنادی. نقاشی. مدرس زبان

قنادی حضوری فایده نداره پیج اینا بزن سفارش بگیر وقتت گرفته نشه 

درکنارش حضوری برو معلم زبان شو 

نقاشی فک نمیکنم زیاد درآمد داشته باشه مگه مثلا کارای رزینی اینا انجام بدی بری به مغازه ها بدی بفروشی یا تو پیج 

من نمیدونم میخوای مغازه بزنی یا فروش غیر حضوری 

تو همزمان میتونی چند کار انجام بدی و سود کنی 

سرگرمم میشی 

عکاسی بیشتر جاهای شناخته شده میرن مردم عکس میندازن 

قنادی حضوری فایده نداره پیج اینا بزن سفارش بگیر وقتت گرفته نشه درکنارش حضوری برو معلم زبان شو نقاشی ...

اره تازگی ها پیج زدم میخوام رو انواع کوکی های روز تمرکز کنم فعلا. عکاسی هم احتمالا برم پیش یه عکاس کار کنم یه مدت برا کسب تجربه ی بیشتر. نقاشی رو واقعا نمی دونم کجای روز بگنجونم فکر نمیکنم وقت کنم 🙂‍↕️🙂‍↕️ زبان رو هم می خونم فعلا رو خودم کار میکنم تا زمانی که وقتش برسه و برم برای اموزش دادن... 

ایشالا که موفق باشی 🥰🥰😍😍😍💞💞

همچنین گلم

اره تازگی ها پیج زدم میخوام رو انواع کوکی های روز تمرکز کنم فعلا. عکاسی هم احتمالا برم پیش یه عکاس ک ...

مثل خودم تنوع طلبی .خب با برنامه ریزی مبتونی زبان و قنادی را انجام بدی ولی اون دوتا شرایط خاصی دارن شاید نتونی هر جا انجام بدی و درآمد خوبی داشته باشی .من که معلمم میدونم زبان الان جایگاه خیلی خوبی داره و همکاران زبان درآمد خوب و بعضیها بالا دارند مبتونی در مدارس و یا آموزشگاها و یا خصوصی کار کنی .و قنادی هم فامیل داریم انواع کیکها را میپزی و اینترنتی میفروشه .ولی زبان ریسک نداره چون مواد خراب شدنی نداره  و اینکه ممکنه کسی از کیکت خوشش نیاد و یا یه مورد غیر بهداشتی پیدا کنه و برات دردسر درست کنه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

مثل خودم تنوع طلبی .خب با برنامه ریزی مبتونی زبان و قنادی را انجام بدی ولی اون دوتا شرایط خاصی دارن ...

اره واقعا درست میگی من تو حوزه قنادی کاز کردم متاسفانه خوشم نیومد کلی زمان  و هزینه گذاشتم برا کافه ها نمونه بردم انگار برده شون هستی اینطور رفتار میکنن یا کوکی هارو میخورن و زنگ نمیزنن الکی میگن تست میکنیم خبر میدیم دریغ از یه خبر . روش خط میخوره پس 

اره واقعا درست میگی من تو حوزه قنادی کاز کردم متاسفانه خوشم نیومد کلی زمان و هزینه گذاشتم برا کافه ...

احسنت خوبه با این فرمون بری جلو موفق میشی .چون منم مثل شما بودم میدونم مشکلتون چیه . یه چیزی بگم ببینید انسان اگر بخواد میتونی ۱۰۰تا شغل را هم یاد بگیره مثل خودم و شما و توی زندگی میتونه مثلا ۱۰ را به کار بگیره ولی نمیتونه همه این ۱۰ تا (حالا ۱۰۰ پیش کش)به عنوان شغل به کار بگیره .من معلمم برای تدریس میتونم هر سالی یه موادی دا درس بدم یعنی چند عنوان مختلف درسی ولی در فنی نمیشه که هم وسایل گاز سوز تعمیر کنم و هم یخچال و هم لوازم خانگی چون هرکدام وسایل تعمیرات و یدکی زیادی دارند .حالا اگر ابتدای کار باشه میشه ولی اگر مشتریها زیاد بشن دیگه نمیشه و فقط ۱ الی ۲ تا کار را باید انجام داد

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21