الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا کمکم کنین هیچی نمیدونم از رابطه و این چیزا نمیدونم باید چجوری رفتار کنم تا حالا هم ...
اين خ مهمه ك غير اينكارا تو دل خودت بهش اعتماد نكني يا اصلاااااااا روش حساب باز نكنننني اصلا انتشار هيچي نداشه باشيييي.و اينم خ مهمه ك تا وقتي ازش مطمئن نشدي باهاش خاطره نسازي
شما اول باید ببینی از یه رابطه چی میخوای شخص مقابلت چه ویژگی رفتاری داشته باشه چی نداشته باشه بعد برای خودت یه مدت زمان مشخص کنی خط قرمزات رو مشخص کنی تو اون مدت بسنجیش ببینی رفتارش برخوردش چجوریه حرفی از ازدواج پیش میکشه یا نه در مورد چه موضوعاتی صحبت میکنه بیشتر و سعی کن که احساساتت درگیر نشه تو این مدت بعد با چیزایی که دیدی منطقی تصمیم بگیر که میخوای این اقا تو ایندت باشه یا نه بعد اگه خواستی سعی کن نگهش داری نه از الان و بدون شناخت
اون اصن شروع کرد حرف احساسی زدن من تا همین الانش هیچی نگفتم ولی نمیخوام فکر کنه سردم
دوست عزیزم همانطور که خانوما متفاوت اند مردا هم متفاوت اند نمیشه نسخه کلی پیچید من خودم تو همین سایت تیپهای مختلف مردا ونحوه جذب هرکدومشون یاد گرفتم یعنی تو اون تامیک آموزش میداد
عزیزم یعنی چه حرفایی منظورته؟ حرفای عاشقانه؟ از چه نظر میگی بازنده میشم ؟ یعنی چه کاری انجام بدم با ...
همون حرفهايي كه خودت ميدوني كه اگر زياد ابراز كني بي مزه ميشه و اينكه هول به نظر مي رسي و يا تكرار اين روندها باعث ميشه تو رابطه بي ارزش بشي.كلا زندگي هنر اندازه هاست!يك آشپز،يك مهندس،يك خياط ،يك عكاس،و يك دوست و يا نامزد و يا همسر بي نظير كسيه كه هنر اندازه ها رو بلده!يعني اينكه بتوني اندازه هرچيزي رو عالي تخمين بزني و اجرا كني!