2777
2789
عنوان

تازه با یکی اشنا شدم بیاین همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 71 پست
یه سری چیزا میگه مثلا این که تخیلاتش درباره اینده

حواست به اینم باشه چون بعضی از پسرا شگردشون اینه 

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
چرا تو باید قضیه ازدواج رو پیش بکشی😨این جوری که دیگه خیلی هولی😨خودت میفهمی که قصدش چیه فقط باید خی ...

اخه نمیخوام دوستیم طولانی بشه

خدای من همیشه یار و یاورم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته چون مردها بازیگرهای ماهری اند

درمودر ازد هم بعد چن ماه ي موضوع پيش بكش ك ب اينده ختم بشه.بعد بگو واس ايندم برنامه ريزي زيادي كردم اخه دوس ندارم اينجوري فك كنم ك باخودم بگم هرچي پيش ايد خوش ايد.دوست دارم متاهل شدنم زماني ك از لحاظ مالي ب رفاهكامل رسيدم اتفاق بيوفته.سفرخارجي بعد ازد واسه روحيه خوبه.اينجوري بگو تا ببيني واكنشش چيه.اگه بحثو عوض كرد يني نميخواد ازد كنه.ولي اگه ديدي خ مشتاقانه داره حرفاتو تاييد ميكنه و بهشون اضاف ميكنه بدون اونم ي فكرايي تو سرشه

😬
اخه نمیخوام دوستیم طولانی بشه

دوستی طولانی بشه بهتر از اینکه با شناخت کم ازدواج کنی و پشمون بشی الان فقط یه کات کردنه ولی بعد از عقد و ازدواج همه چی سخت تر میشه

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
دوستی طولانی بشه بهتر از اینکه با شناخت کم ازدواج کنی و پشمون بشی الان فقط یه کات کردنه ولی بعد از ع ...

درست میگی ولی خب نمیخوامم این وسط بازیچه بشم 

خدای من همیشه یار و یاورم باش
خیلی خوب میگی عزیزم بازم بگووووو

اصلا اهل قليونم نباش اخه ببخشيدا ولي خزه بازم عذرميخوام ب دوستان برنخوره.كلا درمورد سالم زيستن خ حساس باش.ك فلان چيز خوردنش باعث اين بيماري ميشه.مردا عاشق مسائل سياسي يا اقتصادين پ اطلاعاتت هميشه بروز باشه.اطلاعات پزشكيم خ روشون اثرميزاره.خودموني نشواصلا اوايل.وقتي ببينن تو واسه هركاري برنامه ريزي داريو اطلاعاتت بالاس تو  ذهنشون خيلي levelتبالا ميره. 

😬

در کل چه جوری میشه یه پسر رو تورش کرد آره؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

😂😂تازه اشناشدی بعد میخوای اسیر و افسون خودت کنیش 😒😆😝😂😂 اول بسنجش ببین چند مرده حلاجه ببین به درد میخوره وقتتو تلف کنی 😐 اگه آره که خودت باش  خود واقعیت یکمم دلبری 🙂 که اونم لازمه هر زنیه دلبری ها لوس بازی نه 🙄 گرفتی منظورمو🙄

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

درست میگی ولی خب نمیخوامم این وسط بازیچه بشم 

یعنی تا بگی بیا میاد ؟ عزیزم هرچی خودت سفت بگیری اون بیشترمیاد طرفت این تجربه منه هرچند دیر بهش رسیدم

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

خب باید از همون اول هدفتون رو مشخص کنید مثلا من اصلا با دوستی میونه ندارم و چند وقت پیش با ی نفر اشنا شدم از همون اول مشخص کردیم ک هدفمون چیه اونم گفت اشنایی برای ازدواج و واقعا هم تا الان حرف بی ربطی نزده