2777
2789
عنوان

تازه با یکی اشنا شدم بیاین همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 71 پست

خيلي عادي برخوردكن.لفظ قلم بيا.يكم مسائل اقتصادي بخون يا سياسي.كلمات انگليسي يامعني دار استفاده كن.شوخي بكن ولي چون اوايله زياد ن.بلند نخند.لبخند مليح بزن.يكم بچگونم رفتاركن.اگه انگليسيت خوبه ي كتاب انگليسي همرات باشه.تيپ كوتاه نزن.ايده هاي قشنگي درمورد تيپ تو اينستاهست.

😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شما خودت باش و در عين حال كنترل هيجاني داشته باش،اگو بهش فكر مي كني و هيجانات ميره بالا و ممكنه پيام بدي و كلي حرفايي بزني كه نبايد بزني بايد يك راهي پيدا كني كه آدرنالين تجمع يافته در بدنت تخليه بشه ،مثل ورزش،مراقبه،مرتب كردن خونه،موسيقي،شمع،هركاري كه كمكت مي كنه،در غير اينصورت شما بازنده رابطه اي!به نظرم از همين حالا تحت نظر يك روانشناس جلو برو و هر روز بامشاورت حرف برن 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

خودتون باشید و سعی نکنید به چیزی که نیستید تظاهر کنید

همین طبیعی بودن و بدون کلک بودن شما و مصنوعی و تکراری نبودن رفتارتون باعث میشه بهتون جذب بشن

انقدر همه برای جلب نظر دیگران از همدیگه تقلید کردن که خودتون بودن شخصیتتون رو جالب نشون میده 

يكم يوگام كار كن.باشگام برو.بخودت زياد بري.ارايش غليظ ن ب پوستت برس.تا متوجه ش در عين سادگي خ ب پوستتم ميرسي.هميشه اتو كرده باش.واكسم يادت نره.عطرم ك ديگه نياز ب گفتن نيس.ايفوريا بزن عاليه.اينا درمورد ظاهرت بود

😬
بچه ها اینم بم بگین که کی قضیه ازدواج رو پیش بکشم؟ کلا از کجا بفهمم که قصدش ازدواج هم هست به جز دوست ...

چرا تو باید قضیه ازدواج رو پیش بکشی😨این جوری که دیگه خیلی هولی😨خودت میفهمی که قصدش چیه فقط باید خیلی حواست جمع حرفاش باشه تا بفهمی خودش میگه تو حرفاش

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
عزيزم شما خودت باش و در عين حال كنترل هيجاني داشته باش،اگو بهش فكر مي كني و هيجانات ميره بالا و ممكن ...

عزیزم یعنی چه حرفایی منظورته؟ حرفای عاشقانه؟

از چه نظر میگی بازنده میشم ؟ یعنی چه کاری انجام بدم بازندم؟

خدای من همیشه یار و یاورم باش
يكم يوگام كار كن.باشگام برو.بخودت زياد بري.ارايش غليظ ن ب پوستت برس.تا متوجه ش در عين سادگي خ ب پوست ...

خیلی خوب میگی عزیزم بازم بگووووو

چرا تو باید قضیه ازدواج رو پیش بکشی😨این جوری که دیگه خیلی هولی😨خودت میفهمی که قصدش چیه فقط باید خی ...

یه سری چیزا میگه مثلا این که تخیلاتش درباره اینده