2777
2789
عنوان

خانمایی که فیلر انجام دادین

91 بازدید | 4 پست

سلام خانمای عزیز .من میخوام خط اخمم رو فیلم بزنم یه کم مرددم چون تا حالا هیچ نوع کار زیبایی انجام ندادم .لطفا تجربیاتتون رو بهم بگید ممنون 

من دو سال پیش اول خط اخم پیشانی و بین ابروها رو بوتاکس کردم که عضلات فیکس بشه و بعد از دو هفته هم فیلر زدم که جای خط‌های عمیق رو پر کنه 

راضی بودم مشکلی نبود 

فقط باید پیش دکتر معتبر بری و قبل از رفتن مارک فیلر رو بپرسی و بفهمی معتبر باشه 

به خاطر هزینه کمتر پیش آدم نامعتبر نرو

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزیزم الان بهترین مارکش چیه

نمی‌دونم بهترین مارک چیه، هر دکتری هم اون مارکی رو که داخل مطبش داره بهت معرفی می‌کنه 

میتونی یه جای معتبر رو پیدا کنی و تلفنی از منشی بپرسی چه مارک فیلرهایی برای پیشانی دارید و قیمت رو هم بپرسی، بعد اون مارک‌ها رو تو اینترنت سرچ کنی ببینی چه اطلاعاتی درموردش هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.