2777
2789
عنوان

بیمارستانم با شوهرم دعوام شد

556 بازدید | 20 پست

بچم دو روزه بستریه همش بالا سرشم تنهایی امروز مامانم اومد چند ساعت موند بجام من رفتم خونمون استراحت کنم

شوهرم گفت دوستام قراره بیان فوتبال ببینیم برو خونه بابات تا قبل ساعت۳

منم سریع ی دوش گرفتم دمنوش درس کردم براشون رفتم خونه بابام

اونجام شلوغ بود نتونستم بخابم

بعدشم اومدم بیمارستان اینجام فقط ی صندلی داره باهم اتاقی های بی فرهنگ

بقیشو میدارم صب کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع کرد داد و بیداد ک ی دقیقه ولم کن تلفنی هم جنگ میکنی منم گفتم باشه ببخشید قطع کردم

دلم میخواد پیام بدم بهش 

چی بگم بنطرتون

بگم اینقدر گاوی ک حتی با وجود خستگی براتون دمنوش گذاشتم حتی تشکر هم نکردی و...

چه بی فکره. تو اون شرایط استرس حال بچشو نداره. به فکر خوشی خودشه. باز تو چه ساده ای خواهر من که با اون خستگی دمنوش گذاشتی براش. دمنوش بخوره تو سر خودشو دوستاش

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

قشنگ فشارم رفت بالا از کار شوهرت دخترم‌پارسال چند بار بیمارستان بستری شد میدونم تو چه حالی هستی الان بچه حالش خوبه؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

استارتر هرکسی جای شوهرت بود همین کار را میکرد! خانمش رفته بالاسر بچش، بعد بدون ابنکه بگه خستم بعد چند روز اومده خونه، سریع دوش گرفته، برای اقایون دمنوش درست کرده، برای اینکه خدایی ناکرده نتونند فوتبالشون را ببینند از خونه رفته! خوب هرکسی دیگه هم بود میگفت ایا چقدر توی بیمارستان بهش خوش میگذره. استارتر خدا بهت زبون داده که اگه ناراحتی بگی، اگه خسته ای بگی، و فکر نکن وقتی خودت به خودت احترام نذاشتی و نموندی خونه و ... دیگران بهت احترام بذارند! 

اخرش هم حتما این جمله را میشنوی، میخواستی نکنی! یا وظیفته.

چقدر بی فکر .با اون حال اومدی استراحت کنی اومده بیرونت کرده ،چطوری تو این شرایط حال فوتبال دیدن داشته

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم