2777
2789
عنوان

دوستانی ک ب تربیت بچه وارد هستید خواهشا ب من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 70 پست
پسرمن اروم و مهربون بود چون تنهابود میاوردمش پیش پسرخواهرم الان عین اون بی ادب و پرخاشگر شده حسود شد ...

اره منم باورم نمیشه پسر اروم و با ادبم انقدر کینه ای شده از خودم بدم میاد درست تربیتش نکردم حیف بچم هم خوشگل هم خوش هیکل همه باهوش ولی من بی لیاقت بی اعتماد بنفس بارش اوردم😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ نازه . اگ میتونی پارک و اینجور جاها ببرش ک همبازی زیاد پیدا کنه ک زیاد وابسته ب اینا نباشه ط ...

اصلا با غریبه ها اخت نمیضه 🥴بچه های دوستم اصلا دوست نداره 

باورت نمیشه یه پسر همسایه داریم عالیهههه ولی این عاشق اوناست🫠🫠🫠تا با اونا میریم دایم میگه بریم بر ...

یه مدت که زیاد بره بیرون و با بچه های دیگه معاشرت داشته

باشه عادت میکنه و از سرش میوفته کم کم

امتحان کن چون اینجوری پسرت ضربه میخوره

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

کم کم دورشون کن از بچتببرش پارک و خانه بازی چون همبازی و دوست نداره حاضره اذیتش کنن تا از دست نده او ...

میدونی فقط اونارو دوست داره اصلا با بقیه دوست نمیشه من خ تلاش کردم ولی تصمیممو گرفتم دیگه هرجور شده نمیزارم زیاد با اونا بره اونا بچه های خوبین ولی پسر من حساس 

پسرش ک خ خوبه

به پسرت بگو هیچ وقت منت آدما رو نکش حتی اگه مجبور شدی تنها بازی کن میفهمه بچه های الان باهوشن

نه پسر من حالیش نمیشه از بس بهش گفتم زبونم مو در اورد پسرم خیلیییییییی باهوش ولی اصلاا عاقل نیس 

وای منم همینقدر روبچم حساسم یکی یچی بهش بگه درجا میخام خفش کنم ولی میریزم تو خودم چه بچه ها چه بزرگا ...

خب من واقعا نگران ایندشم از اونور نمیتونه از حقش دفاع کنه از این ور کینه میکنه و تلافی

پسرمنم اجتماعی نیس حتی تومدرسه تنهاست میگه کسی نمیاد بام بازی کنه چقدر پشیمونم ک بچه دومم زودتر نیا ...

من میخواسم زودتر بیارم نشد 

پسرم باش لازی میکنند ولی خودش اونارو دوست نداره فقططط عاشق ایناست خ حساسه 

من میخواسم زودتر بیارم نشد پسرم باش لازی میکنند ولی خودش اونارو دوست نداره فقططط عاشق ایناست خ حساسه

وابسته شده شاید

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم تک تک حرفات رو کاملا درک میکنم بچه ی منم میره پیش بچهای عموش شده پشت درش می‌کنند بازم التماس ش ...

وای چقدررررررر شبیه من ولی پسر من میاد خونه میخواد لج دختر عموشو در بیاره مثل بچه شما نیس من نگران این کینه و تلافی پسرمم هستم 

ولی قشنگ درکتون میکنم من انقدر بهش میگم تا میبیندشون هیپنوتیزم میشه

بهش بگو یه بار از در مهربونی وارد بشه به جای تلافی ،شاید اونا هم یاد بگیرند

نه مثلا تو بازی فوتبال پسرم با دختر تو ی تیم پسر عموش تک پسرم هی میگه افرین چه دربازه بان خوبی هستی ولی دختره تاثییر نداره روش باز میگه من میخوام با داداشم باشم