من خیلی خجالت میکشممم از لحاظ پوشش و اینا و اینکه دارم بزرگتر میشم(۱۹ سالم داره میشه)خییلی دارم اذیت میشم
ببین گفتاری خیلی پرروام هاا دعوا میکنیم مثلا بابام کوتاه میاد😅😂ولییی مثلا عمدا وقتی راه میرم قوز میکنم که بالاتنه ام زیاد مشخص نباشه یا وقتی راه میرم همش لباسامو از تنم فاصله میدم زیاد نچسبه و کلا خیلی معذبم شما هم اینجوریین؟؟؟خیلی خودمو عذااب میدم اصن درست نمیشممم😭😭
نه معذب نیستم اصلا چون لباس خیلی تابلو نمیپوشم آستین بلند و یقه متعادل..شلوار نه چندان چسبون قوز هم راه نمیرم 😐😂 یه لباس گشاد تر بپوش اما قوز راه نرو اگر اذیتی
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
باباا تیشرتام ک همه گشاااد و شلوارامم ازون گشادا هس ک معروفن شکلای برنامه کودکی اینا دارن😅🥲🤦🏻♀️ ...
خب دیگه عزیزم طرز فکرتو درست کن 😐😂 19 سالته ها
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
از نظر من این یعنی حیا و عفت و حرمت و نظر شخصی منه ها عزیزم افرین باریکلااا زنده و سلامت باشی کار درستی میکنی دخترر گلل ...نیاین منو بخورین بگین وای فلانه و بیسانه ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
فقط خجالت میکشم شلوارک بپوشم چون پاهام خیلی بزرگه ولی تاپ میپوشم اصلا هم خجالت نمی کشم البته زمانی که تازه هیکلم تغییر کرده بود خجالت میکشیدم مانتو میپوشیدم تو خونه بعد خواهرم می گفت فکر کردی هیچ کس سی نه نداره فقط خودت داری