2777
2789

یه کوچولو کدوم بیشتر؟؟ 

پدرتون یا مادرتون، 

اینجا دیگه واقعیت رو میگیم🤓

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم

خودمم مامانم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
پس چرامیگن دخترابابایی ان تموم کامنتاکه مامانه

تعارف میکنن فکر کنم

تعارف میکنن فکر کنم

ولی من تادیدم دخترامامانودوست دارن ولی این حرفم زیادشنیدم خودمادرشوهرم همش میگه نوه ام پدرشوبیشتردوس داره درحالیکه دخترم نمیدونه باباکیه🤣🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ولی من تادیدم دخترامامانودوست دارن ولی این حرفم زیادشنیدم خودمادرشوهرم همش میگه نوه ام پدرشوبیشتردوس ...

😅😉