2777
2789
چیشده

شما پزشکین 

اگه بله میشه بگین کسی که 30 الی 50 درصد مطالبو بلده اگه دوباره شروع کنه میتونه امسال پزشکی بیاره حالا اگه جوابتون منفیه به نظرتون امسال نهایی حوب بخونم و بدم یه سالم برای کنکور بمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پزشکین اگه بله میشه بگین کسی که 30 الی 50 درصد مطالبو بلده اگه دوباره شروع کنه میتونه امسال پزشک ...

تازه ترم ۲ ام 

امسال میخواین کنکور بدین؟

حقیقتا یکم برای شروع دیره، ولی اگه نصف مطالب رو بلدین با یه ساعت مطالعه خوب و باکیفیت شاید بتونین قبول شین روزانه رو ، وگرنه برای آزاد و شهریه و ... امکانش خیلی بیشتره 

و امسال چون معدل تأثیر داره اگه بتونین ترمیم کنین یا امتحانا رو خوب بدین خیلی تراز خوبی بهتون میده 

واقعا معدل خیلی رتبه کنکور رو جابه جا میکنه 

تازه ترم ۲ ام امسال میخواین کنکور بدین؟حقیقتا یکم برای شروع دیره، ولی اگه نصف مطالب رو بلدین با یه س ...

بله میدونم دیره اهمال کاری کردم و خیلی پشیمونم از این بابت راستش پایه هام متوسط رو به بالان 12 هم ترم 1 خوب خوندم ولی بدون تست یلی این مدت گریه کردم وناامید شدم نمیدونم دوباره چجوری شروع کنم حالا من واسه هدفم هر چقدر لازم باشه میمونم ولی این منو ناراحت میکنه وقتی که زمان داشتم چرا از دست دادم امسال دوازدهم تجربییم به خاطر همین امسال که نهایی 12 قراره بدم و بعضی دروس 11 ترمیم می نم که 60 درصد اینه 40 درصد میمونه کنکور نمیدونم چیکار کنم

اگه درست تقریبا اوکیه و سرعت خوندن خوبی داری برای دروس عمومی و تشریحی میتونی از بعد کنکور اردیبهشت شروع کنی 

اما برای کنکور، که بازم کنکور اردیبهشت تراز بهتری میده تقریبا ۲ ماه و خورده ای زمان داری ، مجبوری یه سری درسارو حذف کنی به نظر خودم اون بخش هایی از پایه که تسلط بیشتری داری رو بیشتر بخون و تست بزن البته با توجه به بودجه بندی سوالات کنکور روشون وقت بزار. درسای دوازدهم تخصصی شون هم همزمان بخون که هم نهاییت رو خوب بدی هم کنکور بتونه بزنیشون 

زمان بزار این دوماه رو تحمل کن قبول شی 

اگه درست تقریبا اوکیه و سرعت خوندن خوبی داری برای دروس عمومی و تشریحی میتونی از بعد کنکور اردیبهشت ش ...

تو عمومی های مشکلم فقط زبان انگلیسی هستش 

به نظر شما پزشکی تیپ 3 با جدیت شروع کنم میارم 

تو عمومی های مشکلم فقط زبان انگلیسی هستش به نظر شما پزشکی تیپ 3 با جدیت شروع کنم میارم

تا ۴۰۰۰ و خورده ای منطقه احتمال قبولیت هست، با میانگین ۳۰ یا ۴۰ درصد کنکور و معدل ۱۹ میتونی بیاری 

کدوم استانی؟ 

اینم بگم خیلی نگران اینم سال بعد مصوبه جدیدی نیارن

اره تلاشتو برا امسال کن اگه رتبه خوب شد برو سال بعد معلوم نیست باز چیکار کنن 

امیدوارم بتونی بخونی و چیزی که میخوای بیاری

اره تلاشتو برا امسال کن اگه رتبه خوب شد برو سال بعد معلوم نیست باز چیکار کنن امیدوارم بتونی بخونی و ...

ممنون از امیدواریتون انشالله شمام تو مسیر زندگیتون موفق باشین 

تازه ترم ۲ ام امسال میخواین کنکور بدین؟حقیقتا یکم برای شروع دیره، ولی اگه نصف مطالب رو بلدین با یه س ...

من کنکوری 1405 ام ازط شنبه شروع میکنم میتونم داروسازی بیارم؟

منطقه 3 ام

کاربری واگذار شد