2777
2789
خوبه پس تلاشتو کن امیدتم از دست نده

انشالله بتونم 

یه چیز دیگه ه نظرتون چجوری شروع کنم من مهر و ابان خیلی خوووب میخوندم از اذر به خاطر دلایل چرت شل کردم نه اینکه کلا ول کنم نه ها ولی در حد مدرسه میخوندم وسواسم دارم میگم باید هرچیزو از اول شروع کنم یعنی از فصل 1 دهم چیکار کنم ه نظرتون از کجا شروع کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنکوری 1405 ام ازط شنبه شروع میکنم میتونم داروسازی بیارم؟منطقه 3 ام

اره بابا هنوز ۱ سال و خورده ای فرصت داری نگران نباش شروع کن بخون که وقت کم نیاری . بدون نگرانی بخون هنوز زمان داری 

بله میدونم دیره اهمال کاری کردم و خیلی پشیمونم از این بابت راستش پایه هام متوسط رو به بالان 12 هم تر ...

دهمو واسه ۴۰۵ حذف نمیکننا

امسال صدتو بزاری نهاییارو خوب بدی تراز خیلی خوبی میده بهت

صفرم که نیستی، این عالیه بنظرم از الان کل تایمتو خالی کن

عزیزم این پیامو من در ریپلی ب یکی ک پرسیده بود از الان میشه درصد خوبی کسب کرد تو کنکور اردیبهشت فرستادم 

بخون حاصل تجربیات منه

قطعا میتونی. ۵۰ نزنی میانگین ۴۰ حتمیه. الان ک از لحاظ آموزشی اکی شدی فقط و فقط تست بزن و فقطططططط رو مباحثی تأکید کن ک باهاشون اکی هستی.

۵۰ درصد مباحث هر درسو بخون ولی برای اون ۵۰ درصد ۱۰۰ خودتو بذار نکنی ب همه مباحث ی سرک بکشی آخر هیچکدوم کامل فول نشیا!

زمین شناسیتم فراموش نکن هفته های اخر تست بزن.

فقط این نصیحتو ار من بشنو حتما حتما برای کنکور اردیبهشت آماده باش شرایط برای کنکور تیر حداقل پارسال ک جالب نبود. چون هم تراز کمتری میداد با درصد مشابه(با اینکه از اردیبهشت سختتر بود) و هم بعد امتحانای نهایی نصف جونت رفته انگار خیلی سخته بشینی دوباره درس بخونی (برای من اینجور بود)

موفق باشی

سوال دیگه ای هم داشتی بپرس

دهمو واسه ۴۰۵ حذف نمیکنناامسال صدتو بزاری نهاییارو خوب بدی تراز خیلی خوبی میده بهتصفرم که نیستی، این ...

میدونم به خاطر همین گیج شدم اصلا نشستم فقط کتابامو نگاه میکنم اینکه چرا وقتمو از دست دادم نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم این پیامو من در ریپلی ب یکی ک پرسیده بود از الان میشه درصد خوبی کسب کرد تو کنکور اردیبهشت فرست ...

به نظرتون زیست زمین  کامل بخونم با تست برخی مباحث ریاضی شیمی فیزیک حذف کنم نهاییم خوب بدم تیپ 3 پزشکی میارم صفرم نیستم 

انشالله بتونم یه چیز دیگه ه نظرتون چجوری شروع کنم من مهر و ابان خیلی خوووب میخوندم از اذر به خاطر دل ...

ببین کمال گرایی رو بزار کنار چون الان دیره از اول بخوای دونه دونه شروع کنی ، درس های دوازدهم تا جایی که خوندی و تست زدی از ادامش رو  بخون تا آخر اسفند درسای دوازدهم رو تقریبا بخون و تستاشو بزن. برای دروس پایه چون فرصت نداری فقط تست کنکور بزن من سال کنکور فرصت داشتم توی طول سال پایه رو خونده بودم تایم عید داشتم جمع بندی میکردمو تستای کنکور رو میزدم .دقیق نمیدونم سطحت از پایه چقدره با توجه به اون فصل‌هایی که اصلا نمیفهمی رو حذف کن من برای یازدهم خودم مقاومت فیزیک و مدار رو حذف کردم چون نمیفهمیدم. ببین سالای قبل از هر فصل چقدر تست توی کنکور میومد. اونایی که بیشتره رو بیشتر کار کن 

زیست شناسی هم واقعا نمیتونی حذف کنی چیزی رو ولی جانور شناسیش برعکس ظاهرش خیلی آسونه