2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کمال گرایی رو بزار کنار چون الان دیره از اول بخوای دونه دونه شروع کنی ، درس های دوازدهم تا جایی ...

مرسی برخی مباحثوو حذف کردم مثلا توریاضی هندسه اینا و فیزیک 10 ققط فصل 1 و ولی یاردهم کامل چون ترمیم دارم و اینکه واسه نهایی چیارو بخونم فول بشم عمومی فررمول 20 دارم تخصصی هارو نمیدونم تشریحی چیکار کنم 

مرسی برخی مباحثوو حذف کردم مثلا توریاضی هندسه اینا و فیزیک 10 ققط فصل 1 و ولی یاردهم کامل چون ترمیم ...

برای نهایی همون فرمول ۲۰ خوبه ولی سوالات سال قبل نهایی خیلی اهمیت داره 

برای تخصصی هاهم نمونه سوالای سال قبل خیلی خوبه که اگه برات کافی نیست میتونی کمک کار بگیری

به نظرتون زیست زمین کامل بخونم با تست برخی مباحث ریاضی شیمی فیزیک حذف کنم نهاییم خوب بدم تیپ 3 پزشک ...

زیست راستش من تولید مثل کامل حذف کردم با فصل ۶ زیست یازدهم و درصد خوبی زدم.

شیمی هیچی حذف نکردم ولی ریاضی و فیزیک حذفیات زیاد داشتم. درسای کلیدی برای کنکور شیمی و زیسته خیلی اثرگذارند. الان بشین خوب برای خودت تجزیه تحلیل کن ببین کدوم مباحث از هر درسی حذف کنی بازدهی بیشتر داره. مثلا من با فیزیک یازدهم خیلی مشکل داشتم فقط یه فصلشو خوندم اونم دست و پا شکسته 

عزیزم من کنکوری 1405 امشروع کنم دارو میارم؟

اره عزیزم شک نکن♡ نهاییاتو فقط خیلیییی جدی بگیر امسال صد خودتو بذار برای امتحانات تشریحی. از دروس عمومی هم ب هیچ وجه غافل نشو خیلی اثر می‌ذارن رو تراز نهایی. از تابستون هم شروع کن تست بزن و آزمونی کار کن