2777
2789

اگه تو ماه رمضان انتقال جنین بدم مجبورم حدود دو هفته روزه هامو. بخورم

حکمش میدونید چیه؟

یه وقت گناه نباشه

البته ک بعدش قضای روزه هامو میرم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

نه عزیزم. آیه صریح قرآن هست اگه به دلیل بیماری نتونستید بعدش توان بود قضا بگیرید نبود کفاره بدید.

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضای غیر عمده ، اگر تا سال دیگه نتونی بگیری باید کفاره اش رو بدی و قضاهاش هم بگیری اگر تا سال دیگه قضاها رو گرفتی که هیچ تمومه !

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چون منع هستی مثل بیماری یک روز فکر کنم اگه بتونی باید بعدا بگیری

اره بعدش ک صد در صد میگیرم ولی دو هفته الکی الکی بشینم بخورم عذاب وجدان میگیرم

از اونور اگه روزه هامو گرفتم و. انتقالم منفی شد باز عذاب وجدان میگیرم ک اگه روزه نگرفته بودم شاید مثبت میشدم

سلام عزیزم خوبین 

میگم میخاستم برای بار دوم باردار بشم 

در کمال تعجبببببببب زیاد ، دکترم گفت بصورت طبیعی باردار نمیشی چون چسبندگی آندومتریوز داری داخل سونو ک اصلا نمی‌دونم چی چی هست 

شاخ دارمدم از تعجب و خیلی هم ناراحتم 

گفت باید ivf کنی 

نظر شما چیه 

بنظرتون طبیعی نمیشم 😭؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم خوبین میگم میخاستم برای بار دوم باردار بشم در کمال تعجبببببببب زیاد ، دکترم گفت بصورت طبی ...

قبلا باردار شدی و زایمان کردی؟ اگه اره دکترتو عوض کن سریع نرو سراغ ای وی اف

قبلا باردار شدی و زایمان کردی؟ اگه اره دکترتو عوض کن سریع نرو سراغ ای وی اف

اره عزیزم یه پسر ۷ ساله دارم 

واقعا ؟؟؟؟ دکترم رو عوض کنم 

بنظرتون امید هست طبیعی بشم ؟ 

میگه چسبندگی آندومتریوز دارم 

اره عزیزم یه پسر ۷ ساله دارم واقعا ؟؟؟؟ دکترم رو عوض کنم بنظرتون امید هست طبیعی بشم ؟ میگه چسبندگی آ ...

یه دکتر خوب برو 

دکتری ک تخصصش درمان نازایی باشه ان شاالله ک طبیعی باردار میشی