2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله . من جدیدا با یک همکار شدم ک این قضیه براش پیش اومده ....

ولی حالا نمیدونم فاز اینا ک هی انتقاد میکنن چیه چون هرکس اختیار زندگی و ازدواج خودشو داره ....

یکی دیگه از همکارام هی بهش میگفت چندشت نمیشه ؟ یاد شوهر قبلیت نمی افتی ؟ هی آزار روحیش میداد. 

ولی یه بار با من درد دل کرد میگفت بخاطر بچه م . گفت هر پدری باشه شاید محبت نکنه ولی این عموشه .پسرمم راضی شده بهش بگه بابا . وگرنه خیلی رو پدرش تعصب داشت و روانی میشد اگ غیر این میشد ...

هم از لحاظ مالی . هم خانواده . هم ناپدری و غیره فرزندش در فضای امن تری قرار گرفته با این کارش ...

زمان های قدیم ابنجوری وبود که برادر زاده هاشون بی سرپرست نشه یا ززیر دست ناپدری بزرگ نشن

چندیدن مورد دیدم

من عموم زن داشت فوت شدن پدر بزرگم به بابام گفته بودن زن برادرشو بگیره پدرم قبول نکرده بود البته بچه نداشتن

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

آره من دیدم...دختر خاله بابام شوهرش فوت شد با برادر شوهرش ازدواج کرد و پسر دوسالش تحت سرپرستی عموی پولدارش بزرگ شد. الانم یک دختر هفت ساله از شوهر دوم داره خیلییییی هم خوشبختن  

بله . من جدیدا با یک همکار شدم ک این قضیه براش پیش اومده .... ولی حالا نمیدونم فاز اینا ک هی انت ...

👌👌👍👍👍

کاش قضاوت نکنیم شرایط طرف رو نمیدونیم ما 

از دور نشستیم میگیم اخ اخ پیف پیف بو میده

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

یه دوستی داریم بی نهایت خوشگل و خانم و موقر

بنده خدا شوهرش فوت کرد درحالیکه یه بچه داشت

خانواده شوهرش دیدن خانم خوبیه و هردو از هم راضی بودن گرفتنش واسه اون یکی پسرشون

بعد یه مدت خب بچه دار شدن اما متاسفانه پسره معتاد شد و الان فک کنم تو کمپ باشه و عروسه با خانواده شوهرش زندگی میکنه

هیچ کمکی از دستم برنمیاد براش اما همیشه ارزو میکنم شرایطش خوب بشه 😥😥😥😥

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍