2777
2789

هر کسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

فازشون !!! مصداق این شعره

ما جای اونها نیستیم

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تو فیلما دیدم .بعدشم دختره با زور و گریه ازدواج میکنه همیشه برادرشوهرشم میگه من نمیخام زنداداش حکم خواهرمو داره .بعدشم جفتشون و ب زور کتک و دعوا زن و شوهر میکنن یا اخرش یکیشون زیر بار نمیره 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

به اصطلاح فاز (خود اين كلمه يعني چي؟) شما چيه كه دنبال علت و تصميم بقيه هستي؟

كاري به اين مورد ندارم هر كس تو شرايطش تصميم منطقي و عقلاني ميگيره و به كسي اسيبي نميزنه كار درستي كرده دليلي نداره بقيه تاييد يا ردش كنند 

هیچی مجبور میشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

فك كنم اكثرا دست خودشون نيست فرهنگ غلط و اجبار اطرافيانه..برادر شوهره به نظر من بيشتر گناه داره كه پاسوز زن داداش و بچه هاي داداشش ميشه

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
هیچی 😅😅😅😅ی لحظه خشن شدی

😂😂😂😂 . والا به خدا . کسی که شوهرش و از دست داده دیگه دنبال خیلی چیزها نیست . حالا گیریم زن برادر شوهرش بشه . به ما ربطی نداره . 

عین جک تویه تایتانیک رویه پله ها منتظرم بایست . 

اگه برادر شوهر مجرد باشه .و بخاد ناموس و بچه ی داداششو مراقبت کنه چه اشکالی داره ...از نظر من کاملا درسته 

یکی از اشناهای ما برادر شوهرش سیزده سال منتظر جواب مثبت بود ..الان ازدواج کردن و  بچه ی برادرشو مثل تخم چشاش مواظبت میکنه و خودش دوتا بچه گیرش اومده