2777
2789
عنوان

شیطنت زیادی

164 بازدید | 9 پست

سلام به همه من تازه واردم خوشحالم با نی نی سایت آشنا شدم 

مشکل من شیطنت بیش از حد پسرمه

گاهی دلم میخواد چندساعت نبینمش ولی طاقت ندارم میخواستم بدونم کسی هست مثل من باشه من دیگه کم آوردم نمیدونم باید چیکارش کنم؟

خوش اومدی استارتر جان

بیش فعالی ندارن؟ یا فقط شیطنته؟

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بیش فعاله یانه

درروز صدبار خونه رو میریزه بهم

وسایلو پرت میکنه

یک دقیقه نمیشینه

حرف گوش نمیده

شلوغ بازی زیاد داره...

متاسفانه ازخانوادم دورم

فقط مادرشوهرم طبقه پایین میشینه که اونم کلافه کرده با کاراش

میخوام بذارمش مهد میترسم از اونجام بیرونش کنن یا باهاش بدرفتاری کنن انقدر حرص میخورم عصبی شدم میگن بچه دوم بیاری این آروم میشه و ازتنهایی درمیاد ولی بنظرم بدتر میشه نه؟

میخوام بذارمش مهد میترسم از اونجام بیرونش کنن یا باهاش بدرفتاری کنن انقدر حرص میخورم عصبی شدم میگن ب ...

وای عزیزم با بچه دوم بدتر میشه ک بهتر نمیشه. چند نمونشو اطرافم دیدم. بذار مهد یکم انرژیشو تخلیه میکنه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕

چندسالشه  مثل پسرمنه من بچه دوم هم امده اصلا بهتر نشده

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
از شنبه حتما پیگیر میشم واسه ثبت نامش 

پسر من بهونه گیره همش چسبیده بهم با بچه ها بازی نمیکنه. همین عصری رفتیم شهر بازی با وسایل گروهی بازی نمیکرد همش دوس داشت تنها باشه! عصبی شدم. از فردا میخوام هرروز ببرمش بیرون و با هم سن و سالاش بازی کنه.

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕