2777
2789
عنوان

هدیه یلدایی چی دوس داری بگیری

96 بازدید | 15 پست

طلا یا وسیله؟

و کلا چیکارا میکنین؟

ما رسم داریم پدرومادره زن و برادرش هدیه یلدایی و سهم یلدایی میارن براش. یعنی خوراکی میوه حلوا پشمک آجیل و هدیه. مرتب و دیزاین شده. هرسال.

شما چه رسم هایی دارین؟

خودتونم کادو میخرین برای همسر یا فقط دریافت میکنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ این چیزا را مد نکنید تاپیکایی یلدایی ک چقدر کتک کاری شد هنوز توی پربازدید هستا زندگی مردمو تلخ ن ...

چی گفتم مگه؟ اونی که کنترل اعصاب نداره هم مقصرش منم؟ عجبا

اونوقت پس به همه آدما بگین حرف نزنن زندگی نکنن که یه سریا دعوا نشه توی خونشون. حرفتون واقعا بی منطق بود

من پارسال نامزد بود کامل آوردن واسم لباس و طلا باهم رفتیم دوتایی انتخاب کردم با کیک و میوه و شیرینی آجیل تزیین شده و.... امسال که عقدم بردار ناتنی همسرم فوت شده گفت که بریم خرید لباس و طلا بگیرم ولی اینکه بیان خونه و ما تزیین این چیزا نیست بخاطر بردارش

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من پارسال نامزد بود کامل آوردن واسم لباس و طلا باهم رفتیم دوتایی انتخاب کردم با کیک و میوه و شیرینی ...

عزیزم خدا رحمتش کنه. خب طبیعیه که تزئین اینا نباشه. ولی همین که گرفته، خوبه. هرسال ادامش بده تا جا بیوفته.

ششما داری بدعت میذاری توس یه سایت عمومی

چی میگی؟ اگه موضوع اذیتت میکنه، خب نبین. جواب هم نده. قرار نیست همه ی تاپیک ها طبق میل تو باشنا. من طبق قوانین سایت تاپیک میزنم. میتونی نبینی.