2777
2789

ب نظر من خودت با خودت حال کن و بخنددددد... خودت خودتو بغل کن و عشق بده همه جا برو تنهایی خییییلی بهتره کلا تو همه چی... من مث توااام... ولی اگ بایی خودم دوست صمیمیت میشم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا پر از آدمهیه نفر رو پیدا کن که درکت کنه

واا مگه مثل آبه خوردنه یعنی دوست پسرداشتن خیلی خوبه؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

ب نظر من خودت با خودت حال کن و بخنددددد... خودت خودتو بغل کن و عشق بده همه جا برو تنهایی خییییلی بهت ...

نمیخوام من دوست صمیمی میخوام

ب نظر من خودت با خودت حال کن و بخنددددد... خودت خودتو بغل کن و عشق بده همه جا برو تنهایی خییییلی بهت ...

نمیخوام مجازی به درد نمیخوره

نمیخوام من دوست صمیمی میخوام

چیو نمیخاییییی🤗🤗🤗🤗منو دوس نداری

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب شاید بعدا یهو واقعی شد اگ میخایی درخوایت دوستی بده 

مجازی نمیخوام واقعیت باشه مجازی به چه دردی میخوره

دوست پسر برای آشنایی جدی و هدفمند خوبه در کل

اوک

ببینین من یکی رو دوست داشتم، اسمش M بود 

یه سوتفاهم بینمون پیش اومد، M برگشت بهم گفت ما همکلاسی هستیم و من نمیدونم چه فکری درموردم میکنی

من لبخند زدم و فقط گفتم چشم

خلاصه اومدم ماجرای اون روز رو به بابام تعریفش کردم، بایام عصبانی شد و داد زد سرم که ولکن اینارو تو باید مستقل باشی. 

حالا دوستِ M برگشته بهم میگه که واسه کسی ارزش قائل باش که بهت اهمیت میده همین