2777
2789
عنوان

توالت فرنگی تاشو

368 بازدید | 11 پست

بچه هو کسز توالت فرنگی دیواری تاشو داشته ؟ راضی بوده ؟ بگییرم به نظرتون یا برم از همون سرامیکی ها با بنایی و خاک و خول بگم بیان درست کنن به نظرتون چیکار کنم 

دومی که صد درصد بهتره اگه جاش و دارین ولی اولی هم مامانم اینا دارن خوبه راضی هستن من خودم از این تا شو معمولی ها دارم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی که صد درصد بهتره اگه جاش و دارین ولی اولی هم مامانم اینا دارن خوبه راضی هستن من خودم از این تا ...

اخه بگم بیان برا بناییی. باید کاسه برداشته بشه. یا اگرم نشه. شیب بندی بسه خیلی خرج و دردسر داره  بخاطر قبمتش نیست بخاطر کار زیادشه. میگم اگه این دستشویی فرنگی های دیواری که تاشو هم هستن ازونا نصب کنیم. چون باردارم بشم. خیلی سخت میشه برام.  ازون پلاستیکی ها که همه جا میبرن هم چندشم میشه 

اخه بگم بیان برا بناییی. باید کاسه برداشته بشه. یا اگرم نشه. شیب بندی بسه خیلی خرج و دردسر داره بخا ...

خب خوبه همین دیواری ها مامانم اینا سه سال هست دارن میتونی هر وقت هم خواستی کاسه توالتش عوض کنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تاشویی که به دیوار نصب میشه ازونا میگمااااا اونام کثیف کاری داره؟

اره بابا میپاچه به اینور واونور بنایی هم دردسر داره ازاین مربع پلاستیکیا بگیر قشنگ تو داروخونه بشین روش پلاستیکش محکم باشه از اینا بگیر که پایینش بازه که بتونی بعد دفع قشنگ آب گیری کاسه رو اونایی که کلا بسته است هعی باید بلند کنی دوباره بزاری جاش میخای عکس بدم بهت؟