2777
2789

باسلام

دیروز یک خواستگار سنتی زنگ زد خونمون

اول گفت حاج خانم فلانی هستن،گفتم نه

گفت میشه با خودتون صحبت کنم

گفتم قصد ازدواج ندارم و قطع کردم

خیلیییی خجالت میکشم درمورد ازدواج با کسی حرف بزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا . سریع رد نکن بزار اول ببین کی هستن چجورین بعد

خجالت میکشم

از وقتی راهنمایی بودم مامانم میگفت دخترایی که ک.ص و ک.و.ن شون میخاره ازدواج میکنن

تماااام دخترای فامیل هم از شدت حشر زیاد ۱۸سالگی ازدواج کردن و قبل۲۰مادر شدن

کلا دید بدی نسبت به ازدواج سنتی دارم

خجالت میکشماز وقتی راهنمایی بودم مامانم میگفت دخترایی که ک.ص و ک.و.ن شون میخاره ازدواج میکننتماااام ...

سعی کن عاقلانه فکر کنی .

هر جیزی اعتدالش خوبه .

ازدواج هم به وقتش و ادم خوب خوبه . شاید منظور مادرت هوس بازی و دوست بودن و ... هست . 

اگر کدرسه میری زوده ولی اگربالاتر از ۲۰ هستی دیگه عاقلانه رفتار کن و موردارو سزیع از دست نده 

خجالت میکشماز وقتی راهنمایی بودم مامانم میگفت دخترایی که ک.ص و ک.و.ن شون میخاره ازدواج میکننتماااام ...

این چه حرفاییه؟ 

نگاهتون به ازدواج تغییر بده

چندسال دیگه پشیمون میشی

واقعا دلت نمیخواد عشقیو تجربه کنی که ماله خودته کنارش آرمش داری؟ 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

سعی کن عاقلانه فکر کنی .هر جیزی اعتدالش خوبه .ازدواج هم به وقتش و ادم خوب خوبه . شاید منظور مادرت هو ...

۲۶سالمه

کلا از ازدواج میترسم

ازدواج تو ذهن من مساوی هست با س.ک.س و تجاوز شبانه شوهر به زن

دخترخاله هام یکی از یکی بدبخت تر شدن و هررر روز آرزوهای مرگ میکنن

برای همین ترسم دو چندان شده

این چه حرفاییه؟ نگاهتون به ازدواج تغییر بدهچندسال دیگه پشیمون میشیواقعا دلت نمیخواد عشقیو تجربه کنی ...

خیلیییی دوست دارم از خونه مون فرار کنم چون حکم کوزت رو دارم و تمااام کارهای خونه با منه

عشق دوست دارم اما تو خانواده بسته ما فقط ازدواج سنتی عه

از تاریخ عقد تا زایمان اول زیر یکسال هست

خیلی چندش آورن

تو ازدواج سنتی عشقی وجود نداره

کی گفته؟ 

تصورت از سنتی چیه؟ بزور میشوننت پای عقد؟

منم سنتی هستم والا عاشقی داشتم قرار دونفره داشتیم فقط فرقش اینه زیر نظر خانواده هاست...

پس دوره آشنایی حتما تو دوستی هست؟ این ازدواج عاقلانه نیس

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

۲۶سالمهکلا از ازدواج میترسمازدواج تو ذهن من مساوی هست با س.ک.س و تجاوز شبانه شوهر به زندخترخاله هام ...

نترس . قبل اینکه فرصتهاتو از دست بدی سعی کن واقعیت رو بپذیری . بالاخره ازدواج هم یه مرحله از زندکیه 

مگه همین مادرت ازدواج نکرده  ؟ خیلیا هم هستن ازدواج کردن و خوشبخت شدن .

فقط باید تو انتخاب همسر ایندت خیلی دقت کنی که ادم درستی انتخاب کنی با صحبت امتحان و مشورت و تحقیق و... 

بقیشم میسپاری به خدا 

و اینکه همیشه سعی کن شاغل باشی و مستقل اینجوری برای یه خانم خیلی بهتره