2777
2789
عنوان

خانما بعد چند وقت راننده شدید

221 بازدید | 10 پست

من دو سال پیش گواهی نامه گرفتم. الان با ی مربی کلاس گرفتم که ببره تو شهر یادم بده. امروز جلسه سومم بود. حس میکنم خیلی گیج و حواس پرتم. اصلا یادم میره اینه و ماشینای اطرافمو چک کنم. چیکار کنم 😟😟😟

فقط باید تمرین کنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم یاد میگیری 

من شهریور ماه پارسال گواهینامه گرفتم ولی دیگه رانندگی نکردم

الان یکماهه هر جمعه با همسرم میرم تمرین میکنم خیلی بهتر شده

منی که بلد نبودم دنده عوض کنم الان تو جای شلوغم رانندگی میکنم

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

چقدر ☹️☹️☹️ اخه ی ماشین هم ندارم باش برم تمرین. ی ماشین صفر داریم. میترسم بزنمش ی جا

باید ذهنت و بدنت هردو به راننده بودن عادت کنه

زمان و تمرین زیاد میخواد واقعا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چقدر ☹️☹️☹️ اخه ی ماشین هم ندارم باش برم تمرین. ی ماشین صفر داریم. میترسم بزنمش ی جا

منم میترسیدم ماشینمون بی رنگه

همسرم گفت اگه بهت ماشین مدل پایین بدم میگی جهنم اگه جاییم کوبیدم ولی با ماشین بی رنگ حواستون جمع تر میکنی که نکوبی 😂

راستم میگه

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

منم میترسیدم ماشینمون بی رنگههمسرم گفت اگه بهت ماشین مدل پایین بدم میگی جهنم اگه جاییم کوبیدم ولی با ...

ااا من از همین نو بودنش میترسم. اگر نو نبود بدون مربی مینشستم و برو که رفتیم. ترسی نداشتم دیگه 

ااا من از همین نو بودنش میترسم. اگر نو نبود بدون مربی مینشستم و برو که رفتیم. ترسی نداشتم دیگه

پس یجوری برون که ب همین ماشین نو هم عادت کنی

کلا مهم نیست خودت چه ماشینی سواری،این احتمالم هست بزنی به ماشین نو و مدل بالای مردم

باید نترسی،بترسی راننده نمیشی