2777
2789

احساس میکنم دیگه نمیتونم😭

۲۵سالمه  شوهرمم ۲۵ سالشه 

از وقتی یادمه برای هرچیزی سختی کشیدم هرچیزی که دارم یا بهش رسیدم ... هیچ وقت نشد بی دردسر و به راحتی چیزی به دست بیارم یا برام اتفاق بیفته اگه بخوام تعریف کنم میگید برای از سر گذروندن این اتفاق ها باید ی ۳۵و۴۰سالی داشته باشی ولی من فقط ۲۵ سالمه 🥲

بعد تمام مراحل سختی که پشت سر گذاشتم گفتم دیگه قرار نیست سختی بکشم تموم شد 

تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم و بعد فهمیدیم شوهرم مشکل داره دکتر بهمون گفته شاید از طریق ivf بچه دار بشیم شاااایدد .... یعنی حتی برای بچه دار شدن من باید سختی بکشم  در صورتی که دوستام که بعد من عروسی کردن به راحتی بچه دار شدن

بعضی وقتا میگم خدایا مگه و من شوهرم چند سالمونه که باید این همه سختی بکشیم تو این سن باید بریم این مرکز های ناباروری دنبال کاشت بچه ( در صورتی که همسن های ما هنوز دنبال بچه بازی های خودشونن ما ۴ساله داریم برای زندگیمون تلاش میکنیم) 

دلم بیشتر برای شوهرم خونه هرکسی میبینه بچه داره یا تو اینستا ی کلیپ می بینه ی آه عمیق میکشه میگم جیگرم سوخت😭😭 

خدایا قربون حکمتت 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز ک امتحان نکردین انشالله چیزی نیس تنبلی تخمدان داری ؟

نه خودم سالمم

شوهرم آزواسپرم یعنی صفر ...

کلی اقدام کردم ولی باردار نشدم تا اینکه فهمیدم مشکل از اونه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

عزیز من 

خدا همه ما آدم ها رو توی سختی آفریده 

خودش گفته خلق الانسان فی الکبد 

هر کسی هم به مدل خودش سختی داره 

یکی سختی مالی ،یکی سختی بچه دار نشدن ،یکی سختی عدم سلامتی و.....

این تفکر که یه جایی از زندگی به بعد دیگه هیچ سختی ای وجود نداره اشتباهه 

تا لحظه مرگ برای همه آدم ها سختی هست 

میدونم گاهی آدم خسته میشه از شرایط 

اما باید بدونی که تو تنها نیستی برای سختی کشیدن 

ان شاءالله که از طریق ivfباردار میشی گلم 

قوی باش 

هرچیزی یه حکمتی داره عزیزمبه حق امام زمان مشکل شما هم حل میشه

ناشکری نمی کنم ولی همه حکمت های خدا باید برا من باشه نه بقیه😭

هنوز خیلی سنتون کمه، دیر نشده، روش های درمان زیاده

ناباروری کلا زیاد شده و زیادند آدمایی که با روش هایی مثل ivf باردار میشند، به نظرم خیلی زوده برای آه کشیدن

امیدوار باش عزیزم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
خدا دم این لحظه غروب و صدای اذانش ی بچه خوشگل ناز بزاره ت دامنت گلم

مرسی از دعای قشنگتون 

یعنی میشه🥹