2777
2789

سلام خانما یه فرش شش متری امروز خریدم فرش گبه هست

چهاروسیصد گرفتم از بازار روز هم خریدم 

بنظرتون گرون خریدم یا که قیمتش همینه؟

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

عکس بزار

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بزار مبارک باشه

الان نمیتونم عکس بذارم هنوز گوله تو بسته بندی هست گذاشتمش تو اتاق بازش هم نکردم 

ایشالا باز کردم تو یه تاپیک دیگه عکس میذارم تگتون میکنم

شکلش از این چهل تیکه هاست قشنگه

شما قیمتش رو نمیدونی؟

عکس بزار

باز کردم براتون میگذارم هنوز لوله هست فردا که پهن کردم تو یه تاپیک عکس میذارم و تگتون میکنم

شما از قیمتش خبر نداری؟

من سال ۹۶ ی ۹ متری گرفتم ۹۰۰ تومن

من تابستون همین رو قیمت کردم یعنی حدود ۴ ماه پیش اونموقع بهم گفت سه و چهارصد نخریدم گفتم گرونه امروز رفتم دیدم میگه چهاروسیصد😕

نه عزیز هر روز همه چی داره گرونتر میشه کار خوبی کردید خریدی مبارک

آره بخدا من چهار ماه پیش همینو قیمت کردم سه و چهارصد گفت الان میبینم میگه چهاروسیصد می‌خوام دکور اتاق رو عوض کنم

من تابستون همین رو قیمت کردم یعنی حدود ۴ ماه پیش اونموقع بهم گفت سه و چهارصد نخریدم گفتم گرونه امروز ...

این روزا بخاطر همین قضیه قیمت دلار و طلا خیلیا وجدانشون گذاشتن زیرپا ب همین بهانه دولا پهنا همه چی میندازن ب مردم

البته از قیمت فرش اطلاعی ندارم دم عیدم هست ی خورده میکشن روش 

حالا خریدی مبارکت باشه حالشو ببر دیگه ارزون داده باشه یا نه فرقی ب حالت نداره

ولی کلا بخوام بگم از اون قیمتی من گرفتم انتظار داشتم الان خیلی گرونتر باشه ب نسبت اون موقع خوب گرفتی بنظرم

این روزا بخاطر همین قضیه قیمت دلار و طلا خیلیا وجدانشون گذاشتن زیرپا ب همین بهانه دولا پهنا همه چی م ...

آره عزیزم دقیقا درست میگی

بله شما خیلی گرون گرفتی قیمت یه فرش رو گرفته بودی

ممنونم عزیزم🫀🫀