الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال من زنجیر داشت 🤔- رو بسته بندیش عکس قابلمه غذام بود که اینو توش یه چیزی بود گذاشته بودن تو قابلم ...
نه عزیزم این با اونی که شما میگی فرق داره اون زنجیر داره برای اون کاراست من اینو از فروشگاه 2 تومنی از قسمت اسفند دود کنا برداشتم و خریدم اونی که شمام میگی داشت
این تفاله گیره واسه دم کردن چایی و دمنوشای گیاهی یا تو فلاسک چای یا بدون دسته هاشو که من دارم تو قیمه میخوام جوب دارچین بندازم میذارم تو اینا بعد درش میارم
واســہ آرزوهامون تلاش کنیم پنیر مجانـــے فقـــط تو تلہ موشہ
واااااااااااااااایییییییییی 😂😂😂😂😂😂 می خوااااااامش 😀 ساریتا دعواش می کنید چیکار می کنه؟
میره بالای کابینت گوشه قایم میشه فک میکنه کسی ندیدتش، بعضی وقتا موقع دعوا کردن شروع میکنه اداتو درمیاره صداهای ناجور از خودش درمیاره که میخوای بگیری بزنیش!
بعدم میبینه کسی بهش اهمیتی نمیده میاد لباستو میکشه نگاش کنی بعدم ازت میره بالا
کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری