2777
2789
اره اخه زنجیرنداره اخرش باش چیکارکنم

من اسفند دود میکنم باهاش خیلی خوبه اصلا اسفند ازش یرون نمیپره اما میخوام یکی ام واسه شیرینه پزی بگیرم اخه کیک و شیرینی زیاد میپزم شمام ببین اسفند بیشتر دود میکنی یا شیرینی میپزی بیشتر

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا . توش مثلا میتونی پودر کاکاعو بریزی الک کنی روی دسر یا خاک قند بریزی الک کنی روی کیک اتفاقا دیروز تو تلویزون داشت نشون میداد خانومه داشت باهاش کار میکرد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نه بابا . توش مثلا میتونی پودر کاکاعو بریزی الک کنی روی دسر یا خاک قند بریزی الک کنی روی کیک اتفاقا ...

اخه ببین دوطرفه است

حالت فنری داره بازمیشه 

الک ها یه طرفه هستن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اخه زنجیرنداره که توقوری بااین دسته اش که نمیشه گذاشتش

مال من زنجیر داشت 🤔- رو بسته بندیش عکس قابلمه غذام بود که اینو توش یه چیزی بود گذاشته بودن تو قابلمه، مثلا چوب دارچین که تو بعضی غذا میزارن، با زنجیر یه بدی داشت که یه وقتایی غرق میشد شاید اینجوری براش دسته گذاشتن غرق نشه 

اره میدونم دقیقا همین بود حالت کوچیک تر فانتزی تری داره نسبت به الک . خانونه توش پودر قند ریخت الک کرد روی کیک . باز تو برنامه بعدی پودر کاکاعو ریخت 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اینجا که نمیشه اگه بذارم تاپیک میزنم دیگه الان خونه مادر شوهرمه بردنش که ما به کارا برسیم کشت مارو ...

واااااااااااااااایییییییییی 😂😂😂😂😂😂

می خوااااااامش 😀

ساریتا دعواش می کنید چیکار می کنه؟